اخبارخراسان رضوی

سیزدهمین دوره تخصصی تربیت مربی مهدویت در استان خراسان رضوی ثبت نام می کند

سیزدهمین دوره تخصصی تربیت مربی مهدویت به همت بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی ویژه طلاب و دانشجویان و فعالان فرهنگی ثبت نام می کند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی، سیزدهمین دوره تخصصی تربیت مربی مهدویت ویژه طلاب و دانشجویان و فعالان فرهنگی باهدف تربیت اساتید و کارشناسان مهدوی، کادرسازی و یارپروری برای انقلاب جهانی امام عصر(عج) تا ۲۰ شهریور ماه ثبت نام می کند.

سیزدهمین دوره تخصصی تربیت مربی مهدویت بصورت حضوری و ویژه خواهران و در قالب یک دوره جامع و کاربردی در سه ترم مقدماتی، تکمیلی، تخصصی با بیش از ۳۰۰ ساعت آموزشی برنامه ریزی شده است.

اعطاء گواهی پایان دوره، امکان تدریس در طرح سراسری یاران موعود آموزش و پرورش، معرفی و اعزام جهت تبلیغ و تدریس معارف مهدویت به مجموعه های مختلف، امکان شرکت در کارگروه های تخصصی، حمایت از پژوهش ها و تألیفات مهدوی از جمله امتیازات شرکت در سیزدهمین دوره تخصصی تربیت مربی مهدویت است.

مهدویت در آیات و روایات و ادعیه، مهدویت و انقلاب اسلامی، نقد فرقه های انحرافی، رجعت در عصر ظهور، سبک زندگی منتظرانه، آسیب شناسی جامعه منتظر، روشها و قالبهای انتقال معارف مهدوی به کودک و نوجوان، فنون تدریس و تبلیغ، مهارت پژوهش برخی از سرفصل های سیزدهمین دوره تخصصی تربیت مربی مهدویت است.

این دوره به صورت جامع و کاربردی همراه کنفرانس و مباحثه، ارائه مقاله و پایان نامه مهدوی  و با در نظر گرفتن و تأمین همه نیازهای یک استاد مهدوی موفق است.

مهلت ثبت نام این دوره، ۲۰ شهریور ماه بوده که به صورت حضوری و همراه با آزمون و مصاحبه ورودی انجام می شود.

آزمون ورودی در تاریخ دوشنبه ۲۷ شهریور ماه ساعت ۹:۳۰ صبح برگزار می شود و منبع آزمون، کتاب آفتاب مهر جلد اول بوده که قابل تهیه با تخفیف از محل بنیاد است.

برگزاری کلاس ها از مهرماه، دو روز در هفته، ۴و ۵شنبه ها عصر برنامه ریزی شده است و پرداخت شهریه هر ترم در زمان ثبت نام آن ترم اعلام خواهد شد.

علاقه مندان برای راهنمایی و پاسخگویی می توانند با شماره تلفن ۳۲۲۲۱۶۷۰  در روزهای زوج تماس بگیرند.

مکان بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی و محل برگزاری کلاس ها، مشهد، چهارطبقه، بین مدرس ۸ و۱۰، طبقه پنجم می باشد.

سیزدهمین دوره تخصصی تربیت مربی مهدویت

۲ دیدگاه

  1. از منظر قرآن کریم، انسان به‌زمین نیامده که در زمین بماند؛ بلکه آمده تا مسیر حرکت به‌سوی خدا را طی کند و به مقام شایسته خویش که همان مقام خلیفه‌الهی است برسد؛ یعنی مظهر صفات خدا گردد.

    بی‌گمان شادابی، نشاط و پویایی انسان در طول زندگی فردی و اجتماعی، مرهون نعمت امیدواری‌اش به آینده است. و آنگاه که دورنمای آینده از زلال دریافت‌های وحیانی و سخنان معصومان نشأت گرفته باشد، همواره انسان در مسیر تکامل و تعامل معقول قدم می‌گذارد و از همین روی «اقتداری مؤمنانه» را در دوران «انتظار» تجربه می‌کند. تجربه‌ای که برای او «امنیت» در سایه صلح جهانی و «توسعه» در سایه «عدالت‌خواهی» و در یک کلمه «اقتدار» در سایه «ایمان» را به‌دنبال دارد.

    «انتظار فرج» را «انتظار قدرت اسلام» می‌دانیم. چنین انتظاری است که بالاترین عبادت‌‌ها است. چرا که به انسان حرارت و شوق، تحرک و جوشش، مسئولیت و تعهد، عشق و امید و عزت و سرافرازی می‌دهد.

    انتظار در درجه نخست ویژه حیات و زندگى است‌. ماهیت زندگى انسان با انتظار و امید به آینده عجین شده است به‌گونه‌اى که بدون انتظار‌، زندگى مفهومى ندارد و شور و نشاط لازم براى تداوم آن در کار نیست‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا