اخبارسیستان و بلوچستان

نشست خانواده مهدوی و تربیت نسل منتظر در شهرستان هامون برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سیستان و بلوچستان، نشست آموزشی خانواده مهدوی و تربیت نسل منتظر با تدریس نیک پناه قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان و با حضور جمعی از اولیای دانش آموزان با همکاری آموزش و پرورش شهرستان هامون در مرکز شهرستان محمد آباد روز چهارشنبه هفدهم دی‌ماه برگزار گردید.

در این نشست نیک پناه قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان در موضوع اهمیت نهاد خانواده گفت: ستون اصلی اجتماع بشری و تاثیر گذار ترین عضو این اجتماع همان خانواده است که علی رغم کوچکی نقش بی بدیل و پررنگی در سلامت و تربیت عمومی جامعه دارد.

وی افزود: جهان غرب با توجه به ویژگی و اهمیت خانواده تمام توان خود را جهت متلاشی نمودن و تضعیف این نهاد به کار گرفته است. لذا از هیچ کوششی برای نیل به این هدف دریغ نمی کند. در همین راستا از کلیه ابزار و امکانات خود از قبیل رسانه، تصویر، سینما، انیمیشن، بازی رایانه ای و…کمک گرفته است تا افراد خانواده را از هم منزوی و دور نماید.

این کارشناس و مدرس مهدویت خاطر نشان کرد: خانواده به هم پیوسته حافظ و نگهبان یگدیگر هستند اما چون تنها شدند به راحتی شکار می شوند.

نیک پناه گفت: انتظار در آدمی امید و تحریک ایجاد می کند همچنان که ناامیدی سبب یاس و افسردگی و نهایتا مرگ انسان و نابودی جامعه می‌شود از این رو خانواده منتظر خانواده ایی دارای قوام و دوام است.

وی دربحث ویژگی‌ها و خصوصیات خانواده منتظر افزود: این چنین خانواده یی چارچوب های درست و تعریف شده دارد و از شلختگی و ناهنجاری دوری می کند.

نیک پناه در ادامه یادآور شد: داشتن ایمان مستحکم، عشق به امام عصر(عج)، خوش بینی به آینده، پرورش روحیه ایثار و فداکاری و شهادت طلبی، صبر و استقامت و … از خصوصیات چنین خانواده هایی است.

گفتنی است در پایان جلسه، اولیای حاضر، سوالات و دغدغه‌های خود را در مورد تربیت فرزند مهدوی با مدرس در میان گذاشتند.

نشست خانواده مهدوی و تربیت نسل منتظر در شهرستان هامون

نشست خانواده مهدوی و تربیت نسل منتظر در شهرستان هامون

نشست خانواده مهدوی و تربیت نسل منتظر در شهرستان هامون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا