اخبار

اطلاعات جهان از آموزه های دینی مکتب اهل بیت ضعیف است/ لزوم تلاش مجاهدانه در حوزه مهدویت

مشاور امور بین الملل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) گفت: اطلاعات جهان از آموزه های دینی مکتب اهل بیت ضعیف است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)،حجت الاسلام زهیر دهقانی آرانی در همایش دکترین مهدویت منطقه کاشان در فرهنگسرای فیض با اشاره به اوضاع کنونی جهان در رابطه با مدیریت آخر الزمانی گفت: متاسفانه برخی از مراکز دینی در فضایی تحقیق می کنند که توجه چندانی به اوضاع جهانی و آشنایی کاملی از موضوع مهدویت ندارند.

این محقق و پژوهشگر حوزوی، به برخی از نمونه های موعود شناسی در دهه های اخیر اشاره نمود و ابراز داشت: بر خلاف برخی از نظرات که مردم توجه چندانی به مسائل دینی و آخر الزمانی ندارند، شواهد زیادی داریم که مردم در جوامع جهانی با دید باز در موضوعات مهدویت وارد شده اند، لذا متوجه می شویم ، بحث های آینده پژوهشی و مهدویت در غرب جهت تخریب چهره مکتب اهل بیت علیه السلام حرکت می کند.

وی با بیان این که فیلم های بسیاری با موضوع آخر الزمانی تولید می شود و در یک سال ۸۰ فیلم با موضوع‌ آخر الزمانی در هالیوود تولید می شود، خاطر نشان ساخت: در سال گذشته میلادی تنها سه سریال آخر الزمانی در آمریکا تولید شده است و خود این امر نشان از اقبال گسترده مردم و سرمایه گذاری غرب در این بعد است.

مشاور امور بین الملل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با بیان این که فارغ از بحث سینما، با ورود به فضای عمومی و رسانه ای آمارهای قابل توجه به دست آمده است، خاطرنشان کرد: معمولا سایت های فعال در عرصه مجازی با نگاه صهیونیستی و ضد اسلامی به مسئله آخر الزمان می پردازند و در بحث پیشگویی آخرالزمانی بشدت کار می کنند.

وی در ادامه به برخی از کتاب های چاپ شده در موضوع موعود شناسی اشاره نمود و ابراز داشت: برخی از این کتاب ها به صورت صریح نسل امروز را آخرین نسل بشریت می نامند، و چه بسا اعتقاد دارند که آخرین شاهدان این عصر خواهند بود، و فرزندانشان در زمان حضرت مسیح(علیه السلام) زندگی خواهند کرد و ظهور منجی بسیار نزدیک است.

حجت الاسلام دهقانی، افزود: آمارهای متعدد غربیان نشان می دهد اقبال نسبت به مسائل آخر الزمانی در کشورهای غربی بسیار بالاست و القائ شرایط خاص در میان مردمان مذهبی غربی به خوبی جا افتاده است.

وی، خاطرنشان کرد: غالب افراد که در حال فعالیت در عرصه های آخر الزمانی هستند، به سمتی جهت گیری می کنند که اسلام را نشانه گرفته اند و تنها دشمن مسیحیت معرفی می کنند.

ضعف اطلاعاتی جهان از آموزه های شیعی

دهقانی آرانی به ضعف اطلاعاتی جهان از آموزه های دینی مکتب اهل بیت علیهم السلام اشاره کرد و ابراز داشت: در دهه های اخیر توجه و حساسیت مجامع علمی و رسانه ای غربی قابل توجه بوده چرا که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی شناخت چندانی نسبت به آموزه های شیعی وجود نداشت لذا با توجه به رویکرد انقلابی نظام اسلامی ، روند کرسی های شیعه شناسی و مهدی شناسی در دانشگاه ها و مجامع علمی رفته رفته افزایش چشم گیری گرفت.

مسئول گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت با تاکید بر این که بهترین کتابخانه های اسلام شناسی و شیعه شناسی در جهان در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دارد، خاطرنشان کرد: غرب برای پوشش دادن ضعف های اطلاعاتی در بعد مهدویت و موعود شناسی کرسی ها و همایش های متعددی را در این راستا برگزار کردند، همچون همایش ۱۹۸۴ تلاویو با عنوان “تشیع، مقاومت و انقلاب” که در اوج جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۲ برگزار شد.

این محقق و پژوهشگرحوزوی، کنفرانس ۲۰۱۵ بوستن آمریکا را از آخرین همایش های برگزار شده در موضوع آخر الزمان و مسلمانان عنوان کرد و اذعان داشت: تقریبا به صورت منجسم هر سال همایش هایی در راستای مهدی شناسی و منجی گرایی برگزار می گردد.

حجت الاسلام دهقانی آرانی گستره بررسی آمار گونه منجی گرایی در غرب را مورد توجه قرارداد و اظهار داشت: بر اساس آخرین آمارها، بیشتر شرکت کنندگان در این نظرسنجی بر قریب الوقوع بودن ظهور منجی تاکید داشته اند.

وی به توسعه مهدی ستیزی در دهه های اخیر در دنیای غرب اشاره نمود و خاطرنشان کرد: بحث مهدویت ستیزی و ارائه چهره ای خطرناک از حضرت مهدی علیه السلام را مولفه ای تاثیرگذار در اسلام هراسی قرار داده اند، و خود این امر مانعی برای حرکت معرفت خواهی جهان غرب خواهد بود.ب

اطلاعات جهان از آموزه های دینی مکتب اهل بیت ضعیف است

فعالیت منسجمی در راستای موعود شناسی برای مخاطبان غربی صورت نمی گیرد

این مبلغ دینی با بیان این که متاسفانه فعالیت منسجمی در راستای موعود شناسی برای مخاطبان غربی صورت نمی گیرد، اظهار داشت: دشمنان اسلام همواره سعی می کنند، عقیده مهدویت را مقوله ای خرافی جلوه داده و با آن به مقابله با آموزه های مترقی اسلام بپردازند، لذا بحث مهدویت در این عصر نیازمند کارشناسان قوی در زمینه مخاطب سنجی و پاسخ گویی می باشد.

مسئول گروه غرب و مهدویت مرکز تخصصی مهدویت در پایان خاطر نشان کرد: امروزه با توجه به رویکردهای تبلیغی در غرب اگر در بازه ای می توانستیم بر همانی ظهور منجی اسلام و مسیحیت تاکید کنیم، اکنون دیگر با توجه به تبلیغات گسترده، حضرت مهدی و حضرت مسیح را رو در روی یکدیگر معرفی کرده اند.، و عقیده مهدوی را خرافی و دارای سطحی پایین از لحاظ درک حقایق نشان می دهند.

همایش«دکترین مهدویت منطقه کاشان» در راستای ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار و همچنین ارائه مباحث تخصصی مهدویت، با حضور حجت الاسلام سید سعید حسینی، نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان و با شرکت طلاب، دانشجویان و علاقه‌مندان به مباحث انتظار با همکاری مشترک سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و مرکز مهدویت منطقه کاشان در سالن فرهنگسرای فیض برگزار شد.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا