اخباریزد

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد استان یزد و دانشگاه فرهنگیان استان

در راستای تبیین مبانی فکری مهدویت و انقلاب اسلامی و جایگاه مهدویت در اندیشه اسلامی، تفاهم‌نامه همکاری فی مابین بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان و دانشگاه فرهنگیان یزد امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد، مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد و دانشگاه فرهنگیان استان به منظور تداوم اجرای تفاهم‌نامه منعقده فی‌مابین دانشگاه فرهنگیان کشور و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور و با هدف ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت و ارتقاء سطح آگاهی ، علایق و باورهای دینی اساتید و دانشجویان و توانمندسازی ایشان جهت انتقال فرهنگ و معارف مهدویت و بهره‌مندی مطلوب از ظرفیت‌های مشترک در راستای توسعه و ترویج فرهنگ و معارف مهدوی و انتظار با حضور محمود رستگاری مدیر بنیاد استان، منصور دهقان منشادی مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان و با حضور جمعی از مسئولین بنیاد و دانشگاه برگزار شد.

منصور دهقان منشادی مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان یزد ضمن خیرمقدم به اعضاء حاضر در جلسه گفت: خوشبختانه ارتباط دانشگاه فرهنگیان و بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) همه‌جانبه و ارتباطی تنگاتنگ است. در سطح کشور نیز این ارتباط خوب دانشگاه فرهنگیان و بنیاد استان زبانزد است.

وی‌افزود: خوشخبتانه با همکاری خوب کانون مهدویت دانشگاه بویژه دبیر کانون مصوبات تفاهم‌نامه در سال گذشته به خوبی اجرا شد. امیدواریم تمامی این اقدامات به تربیت معلمانی مورد انتظار مقام معظم رهبری منجر شود.

محمود رستگاری مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان گفت: از مدیریت محترم دانشگاه فرهنگیان که توجه‌ ویژه‌ای به مباحث اعتقادی بویژه مهدویت دارند کمال تشکر و قدردانی را داریم. سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای امضا شد که با همراهی مسئولین محترم دانشگاه بویژه حمایت مدیریت محترم دانشگاه و تلاش‌های کانون‌های مهدویت در پردیس‌ها بندهای این تفاهم‌نامه اجرا شد.

رستگاری افزود: از جمله برنامه‌های مهدوی اجرا شده در دانشگاه فرهنگیان می‌توان به سه‌شنبه‌های مهدوی، همایش معلم، نماز و مهدویت، شرکت دانشجو معلمان در مسابقه کتابخوانی عطر انتظار، مسابقه کتابخوانی به مناسبت تولد حضرت زهرا(س)، نشست‌‌های مجازی با حضور اساتید مرکز تخصصی مهدویت، برنامه‌های جشن نیمه‌شعبان، احیاء شب نیمه‌شعبان، برگزاری طرح یاران موعود در پردیس برادران، حضور فعال دو کانون در فضای مجازی اشاره کرد.

مدیر بنیاد استان گفت: مؤمن به وضع موجود نباید بسنده کند و باید به دنبال پیشرفت باشد، در تفاهم‌نامه سال ۱۴۰۲ علاوه بر تقویت برنامه‌های ۱۴۰۱ برنامه‌های ویژه‌ای نیز پیش‌بینی شده‌است. یاران موعود دانش‌آموزی حدود ۷ سال در مدارس اجرا شده و از سال گذشته در دانشگاه‌ها آغاز شد که باید موضوعات برای دانشجویان مدون شود. ساماندهی انتخابات کانون‌ها، تعمیق سه‌شنبه‌های مهدوی، تولید نشریه دانشجوی مهدوی از انتظارات بنیاد از کانون‌های مهدویت دانشگاه‌ها است.

محمود رستگاری اذعان کرد: طرح معلم زمینه‌ساز ظهور برنامه ویژه‌ و مشترک با آموزش و پرورش برای معلمان است. در این طرح سه وظیفه در حوز‌ه‌های شناختی، عاطفی و مهارتی ایجاد می‌شود و شرکت در این دوره آموزشی باعث می‌شود تا معلم حس ظهور را به اطرافیان و دانش‌آموزان انتقال دهد. از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده برای اساتید و کارکنان دانشگاه می‌توان به دوره مهدویت، انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب، تفسیر آیات برگزیده قرآن، آداب و اسرار نماز، سبک زندگی مهدوی اشاره کرد.

حمید رستگاری معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد گفت: دانشجو

معلمان برای بهره‌مندی از دوره‌ها می‌توانند از دوره‌های مجازی تهیه شده در پورتال جامع مهدویت که راه ورود به دوره تربیت مربی مهدویت می‌باشد استفاده کنند. برای زمان‌های خالی و استراحت و همچنین موقع صرف غذا دانشجویان پیشنهاد می‌کنیم از رادیو مهدویت چشم به راه استفاده کرده و همچنین از مجموعه کلیپ‌های نفس تازه که از تولیدات خوب بنیاد کشور است می‌توان قبل از همایش‌ها و نشست‌ها و همچنین در برنامه‌های سه‌شنبه‌های مهدوی بهره‌مند شد.

لازم به ذکر است: این تفاهم نامه در یک مقدمه،  ۶ ماده و ۲ نسخه و به مدت یک سال تنظیم و در سالن شهید احمدی روشن پردیس شهیدان پاک نژاد به امضای طرفین رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا