اخبارخراسان رضوی

راهبردهای شناختی تحول در معارف مهدویت در مشهد بررسی شد

راهبردهای شناختی تحول در معارف مهدویت ویژه مربیان و اساتید بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی با حضور خانم نجم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی، کارگاه گفتگو محور «نگاهی متفاوت به روش‌های یاد دهی و یادگیری معارف مهدویت» در روز یکشنبه ۲۹ مرداد ماه برگزار شد.

این کارگاه ویژه مربیان و اساتید مهدویت و با هدف خلاقیت و تحول در آموزش معارف مهدویت باتوجه به انواع مخاطب انجام و راهبردهای شناختی تحول در معارف مهدویت با حضور خانم نجم، مدرس و مبلغ، پژوهشگر و مؤلف مدعو از استان قم برگزار شد.

نجم در کارگاه نگاهی متفاوت به روش‌های یاد دهی و یادگیری معارف مهدویت گفت: نسخه واحد برای ارتباط با مخاطب نداریم بلکه مبنا داریم. مبنای ارتباط با مخاطب طبق مختصات هر فرد: ظرفیت، علائق، توانمندی، منظومه خودآگاهی متفاوت می شود.

وی هویت نوجوان را دارای تغییر دانست و گفت: ما یک نخ نامرئی مستمر برای اثربخشی به مخاطب لازم داریم. در اولین برخورد با مخاطب، کاشتن بذر بسیار مهم است، بذر اولیه ارتباط باید آنقدر قوی باشد که در هر محیطی که مخاطب قرار گرفت بارور شود. روش های خلاقانه کاشتن بذر اولیه باید بطوری باشد که این بذر خودرو باشد.

وی در ادامه، حصن حصین بودن یک مربی مهدویت را شرط لازم ارتباط دانست و گفت: با وجود گسست نسلی، عدم تاب آوری، عدم مهارت تعامل و عدم سرمایه اعتماد، گوش دادن صمیمانه و خالصانه به درد مخاطب اهمیت بالایی دارد. نتیجه این حصن حصین بودن همراه با محبت، رفاقت و عدم قضاوت،  تقویت عقلانیت، هویت و مسئولیت پذیری مخاطب است.

وی در ادامه کارگاه نگاهی متفاوت به روش‌های یاددهی و یادگیری معارف مهدویت، روش ها و تکنیک های پژوهش را بیان کرد و در انتها به همفکری پیرامون چگونگی ایجاد خلاقیت در شرایط دارای محدودیت و چهارچوب خاص پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا