اخبارخراسان رضوی

طلوع بی‌نشان؛ کارگاه مهدویت با رویکرد زبان انگلیسی در مسجد ام الائمه فاطمه الزهرا(س) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی، روز پنجشنبه هفدهم مهرماه، کارگاه یک روزه “طلوع بی‌نشان” با هدف ایجاد تجربه‌ای متفاوت از انتظار برای دل‌های منتظر، در مسجد ام الائمه فاطمه الزهرا(س) واقع در بلوار نمایشگاه، نمایشگاه ۱۵، روبروی پارک چهل بازه برگزار شد.

این برنامه توسط محدثه رجایی، کارشناس بنیاد استان و با محوریت واحد زبان انگلیسی مسجد، برای حدود ۸۰ نوجوان و جوان(دختر و پسر) در رده سنی ۸ تا ۱۳ سال برگزار شد که با استقبال چشمگیری روبرو شد.

این کارگاه با رویکردی تربیتی و با تلفیق مفاهیم مهدویت در قالب آموزش زبان انگلیسی، به موضوعاتی چون دنیای قبل و بعد از ظهور، علائم ظهور و وظایف منتظران پرداخت. شرکت‌کنندگان با استفاده از بازی، قصه، نمایش و پرسش و پاسخ، ضمن افزایش اطلاعات دینی و مهدوی خود، فرصتی برای رفاقت و یادگیری در فضایی معنوی یافتند.

کارشناس بنیاد، که حدود سه سال است کانون‌های زبان انگلیسی با رویکرد تربیت محور را در مساجد فعال کرده است، هدف اصلی خود را انتقال مفاهیم مهدوی به زبان آموزان، حتی آن‌هایی که لزوماً مذهبی نیستند، عنوان کرد.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌ای این کارگاه‌ها با عناوین مختلف و در بازه‌های زمانی مشخص، اظهار داشت که این برنامه‌ها با هدف تداوم و گسترش فرهنگ مهدویت در میان نسل جوانان و نوجوانان طراحی شده‌اند.

این کارگاه یک روزه، بخشی از فعالیت‌های مستمر واحد زبان انگلیسی مسجد ام الائمه فاطمه الزهرا(س) است که با هدف ایجاد ارتباط عمیق‌تر نسل جوان با مفاهیم دینی و مهدوی، به ویژه در قالب زبان انگلیسی، در حال برگزاری است.

در پایان این کارگاه، “قرار مهدوی روزانه” برای شرکت‌کنندگان تعریف شد تا با انجام کارهای مهدوی روزانه، پیوند خود را با امام زمان(عج) تقویت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا