اخبارالبرز

دیدار مدیر بنیاد استان البرز با نماینده آیت الله مکارم شیرازی در استان

این دیدار با هدف تشریح فعالیت ها و برنامه های بنیاد و همچنین تقدیر و تجلیل از مسول دفتر آیت الله مکارم شیرازی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف استان البرز، روز شنبه هجدهم مرداد ماه، حجت‌الاسلام عسکری مدیر بنیاد استان البرز با حجت‌الاسلام افشار دوست مسؤل دفتر آیت الله مکارم شیرازی در استان البرز دیدار و گفتگو کرد.

این دیدار با هدف تشریح فعالیت ها و برنامه های بنیاد و همچنین تقدیر و تجلیل از مسول دفتر آیت الله مکارم شیرازی انجام شد.حمایت ها و مساعدت های دفتر آیت الله مکارم شیرازی ادامه خواهد داشت در این جلسه ابتدا حجت الاسلام عسکری مدیر بنیاد استان البرز فعالیت ها و برنامه های بنیاد را تشریح کرد.

وی در ادامه به جهت حمایت های مادی و معنوی که افشار دوست از فعالیتها و برنامه های بنیاد داشته تشکر کرد. همچنین از مساعدت هایی که همواره از سوی دفتر آیت الله مکارم شیرازی برای مربیان و مبلغین مهدوی در طول سالها برقرار بوده و هست قدر دانی کرد.

افشار دوست نیز در این جلسه بر ادامه دار بودن حمایت ها و مساعدت های مادی و معنوی که سالها از بنیاد داشته، تاکید کرد.

در پایان لوح تقدیر و هدیه ای به رسم یاد بود از طرف بنیاد استان البرز به حجت الاسلام افشار دوست تقدیم شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا