شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت های مهدوی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
به گزارش روابط عمومی بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) استان کهگیلویه و بویراحمد، جلسه فوق العاده شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت های مهدوی استان کهگیلویه و بویر احمد در تاریخ بیست و ششم شهریور ماه با حضور آیت الله حسینی نماینده ولی فقیه در استان، حسن کاشی معاون نظارت و هماهنگی امور استان های بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)، حجت الاسلام موسوی اعظم مدیر بنیاد استان و مدیران اجرائی عضو شورا در دفتر نماینده ولی فقیه برگزار شد.
ستار هدایت خواه دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در این جلسه گفت: عمده کارهای این بنیاد در آموزش و پرورش صورت میگیرد، آنچه که به عنوان کمبود احساس میشود، این است که چه بسا در زمینه گزینشها به ویژه در حوزه معلمان به این موضوع توجه جدی صورت نمیگیرد.
حسن کاشی ضمن تایید سخنان دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گفت: اگر قرار باشد که نظام به سمت هدف غایی و آرمانی خود حرکت کند، به طور طبیعی اساس کار این است که در کل نظام اداری، حکومت و دولت این اتفاق بیافتد.
معاون نظارت و هماهنگی امور استانهای بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) گفت: اقدام موثری که در این زمینه بنیاد پیشتاز بوده، این بوده که یک سال قبل سند ملی توسعه مهدویت و انتظار که همه ظرفیتهای نظام را در دستگاههای اجرایی میتواند به خدمت بگیرد، به همت حوزههای علمیه، بنیاد و فعالان این حوزه به سفارش بنیاد و با ابلاغ شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین شد.
وی خاطرنشان کرد: بنیاد سال ۱۳۷۹ با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل و تا الان در حال فعالیت است و یک موسسه فرهنگی غیردولتی است. به عنوان یک مجموعه مردمی با درک حساسیتهایی که در این نشست مطرح شد، در یکی دو سال اخیر سند تدوین و به شهید آیت الله رئیسی به عنوان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام شد و تولیت آن به مرکز مدیریت حوزههای علمیه کشور و دبیرخانه آن به مسجد مقدس جمکران واگذار شد.
وی بیان کرد: اگر این سند عملیاتی و ابلاغ شود، میتوان از این ظرفیت به بهترین نحو استفاده کرد، ضمن اینکه چهار هدف اعلام شده هر یک از این اهداف اعلام شده ذیل آن راهبردهایی آمده از جمله استفاده از نظام رسمی ظرفیت آموزش و پرورش.
معاون نظارت و هماهنگی امور استانها بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) کشور افزود: طبق گزارشی که کارشناسان حوزه علمیه تهیه کردند، آنچه را که باید در حوزه مهدویت متناسب با سن و ظرفیت تحصیلی کودکان و نوجوانان گفته شود، در کتب درسی به حد کفایت آمده است.
وی با اشاره به اینکه عمده کارهای این بنیاد در آموزش و پرورش صورت میگیرد، گفت: آنچه که به عنوان کمبود احساس میشود، این است که چه بسا در زمینه گزینشها به ویژه در حوزه معلمان به این موضوع توجه جدی صورت نمیگیرد و ما در موضوعات دیگر این مسائل را داریم.
در پایان از نوجوان قاری قرآن تقدیر به عمل آمد.