اخبارالبرز

پنجمین جلسه از پنجمین دوره طلیعه ظهور برگزار شد

پنجمین جلسه دوره طلیعه ظهور با حضور حجت‌الاسلام نصوری معاون آموزش و پژوهش بنیاد و 70 نفر از شرکت کنندگان در سالن اوقاف استان البرز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز، پنجمین جلسه از پنجمین دوره تربیت مربی تخصصی (طلیعه ظهور) روز دوشنبه بیست و پنجم دی ماه در سالن اوقاف برگزار شد.

در این جلسه بنیاد استان البرز میزبان حجت‌الاسلام نصوری معاون آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) بود. نصوری در این جلسه با ارائه مبحث آسیب شناسی ونقد فرق گفت: ما در بخش اول ضرورت این بحث را بررسی می کنیم، در بخش دوم فهمیدن عواقب این آسیبها در جامعه، در بخش سوم افراد و جریاناتی که با این روشها به مهدویت آسیب می زنند و در بخش چهارم راهکارهایی که کمک می کند تا جامعه آسیب نبیند و در نهایت وظیفه ما به عنوان یک مسلمان را مورد بررسی قرار می دهیم.

وی پس از معرفی چندین کتاب و منبع مطالعاتی که در حوزه آسیب شناسی مهدویت توسط اساتید مبرز تالیف و چاپ شده به نقد دو جریان انجمن حجتیه و احمد اسماعیل بصری پرداخت و پس از معرفی کتاب درسنامه نقد انجمن حجتیه افزود: خداوند در قرآن در آیه «یا ایها الذین آمنوا کونوا مع الصادقین» می فرماید: دو راه برای رسیدن به امام وجود دارد و آن دو محور ایمان و تقوا می باشد.

همچنین خداوند در جای دیگر می فرماید: «اطیعوا الله واطیعوالرسول» و یا در جای دیگر می فرماید: «یوم ندعو کل اناس بامام» همه اینها نشان می دهد که وظیفه هر مسلمان و شیعه ای شناخت و رسیدن به امام است، اما متاسفانه در این زمانه مردم به امام شهید بیشتر از امام حی می پردازند.

وی در ادامه گفت: ایمان به امام حی باید در هندسه دین جدی گرفته شود، چراکه هنر دین ایمان است و هنر ایمان مراقبت است و مراقبت همان تقواست وتقوا یعنی انسان یاد بگیرد به سمت زشتی سوق پیدا نکند.

حجت الاسلام نصوری در این بحث با اشاره به مضامین زیارت عاشورا از سابقه مبارزاتی شمر نام برد و گفت: شمرلعنت الله علیه در جنگ صفین جانباز سپاه امیرالمومنین علیه السلام بوده و بعد از ۲۲ سال مرتکب چنان جنایتی در واقعه عاشورا می شود، نه بخاطر بی ایمانی بلکه بخاطر بی تقوایی او بوده است.

همچنین برای رسیدن به شناخت امام زمان علیه السلام باید این سه موضوع مهم را اصل و مبنای زندگی قرارداد: اول دین محوری یعنی زندگی با محوریت دینی براساس قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام. دوم ایمان مسولیت محور، یعنی رعایت بایدها و نبایدها در زندگی و تبعیت از امام در عمل سوم عزت محوری یعنی مراقب باشیم با ظلم و ظالم کنار نیاییم.

وی ادامه داد: اما آن چیزی که موجب می‌شود این سه مورد را رعایت نکنیم ۵ جهلی است که ممکن است گرفتار آن بشویم: اول جهل دینی، دوم جهل اعتقادی، سوم جهل اخلاقی، چهارم جهل فرهنگی و پنجم جهل سیاسی، که همه این عوامل می تواند مانع رسیدن ما به امام حی شود.

این جلسه حدود ۴ ساعت باحضور ۷۰ شرکت کننده به طول انجامید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا