اخباریزد

سومین جلسه شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت‌های مهدوی استان یزد در سال ۱۴۰۲ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد، سومین جلسه شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت‌های مهدوی استان در سال ۱۴۰۲ با محوریت برنامه‌های نیمه شعبان المعظم به ریاست آیت‌الله ناصری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد و با حضور اعضاء و مدعوین در محل دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان در صبح روز سه‌شنبه هفدهم بهمن ماه برگزار شد.

آیت الله ناصری ضمن خیرمقدم به حضار در جلسه و تشکر بابت برنامه ریزی دهه مهدویت، سخن خود را با یکی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای شروع کرد و گفت : در امر مهدویت باید دقیق بود و از افراد حساب شده برای ترویج مهدویت استفاده شود و به معنای واقعی ترویج صورت گیرد.

رییس شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت های مهدوی استان در ادامه گفت: سعی کنید از افراد تحصیل کرده برای ترویج مهدویت استفاده کنید.

وی افزود: باید به این موضوع نیز توجه شود که علاوه بر تربیت مبلغان حاذق باید بر آن باشیم تا در متن و محتوای آنچه تدریس می‌شود هم نظارت کافی داشته باشیم تا در حوزه آموزش سلیقه ای عمل نشود و هر آنچه تدریس می‌شود بر اساس مستندات باشد.

سومین جلسه شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت‌های مهدوی استان یزد در سال ۱۴۰۲ برگزار شد

محمدرضا ناصری گفت: طرح هایی که دبیر شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت های مهدوی استان عنوان کردند خوب است اما لازمه آن اجرای صحیح آن است که با پشتکاری تمامی دستگاه های مربوطه و با توکل به خداوند متعال می توان به این امر دست پیدا کرد.

وی پیشنهاداتی در ارتباط با آشنا کردن و معرفی امام زمان به جوانان از قبیل تهیه بسته های فرهنگی به همراه بروشوری از خلاصه زندگی نامه ولی عصر(عج) و پخش آن به برخی از مناطق استان ارائه کرد و افزود: تبلیغ مهدویت در مهدکودک‌ها در قالبی مناسب و برگزاری کلاس های مهدویت برای خانواده ها (اولیاء و دانش آموزان مدارس) که رکن اصلی یک جامعه محسوب می‌شوند، می تواند از تناقض و گمراهی در بحث مهدویت جلوگیری به عمل آورد.

ناصری ضمن اشاره به آگاهی بخشی به جوانان در مورد انقلاب اسلامی گفت: متاسفانه در این حوزه تنها به صدا و سیما اکتفا کرده ایم و لازم است از تمام ظرفیت‌های موجود برای این امر استفاده شود.

امام جمعه یزد در آخر خاطره ای از امام خمینی(ره) را بیان کرد و افزود: نوفل لوشاتو روستایی در ۴۰  کیلومتری پاریس دارای خانه هایی عموما یک طبقه با مردمانی آرام بود، زمانی که امام(ره) به آنجا تبعید شدند آن روستا شلوغ تر و پر هیاهو تر شده بود. سید احمد فرزند امام(ره) از این موضوع با خبر شدند و با امام نیز مطرح کردند. امام دستور دادند در روز کریسمس از طرف ایشان به درب خانه ها هدیه ببرند و متذکر شوند که این حرکت از سوی امام (ره) است. مردم پس از اطلاع از این موضوع دچار دگرگونی می شدند و اینگونه امام در دل روستای غربی انقلاب را تبلیغ کردند.

سومین جلسه شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت‌های مهدوی استان یزد در سال ۱۴۰۲ برگزار شد

محمود رستگاری دبیر شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت های مهدوی استان یزد ضمن خیرمقدم خدمت مدعوین حاضر در جلسه و صلوات بر محمد و آل محمد و تشکر از امام جمعه محترم استان یزد گفت: اکنون در آستانه‌ ماه پر فیض و برکت شعبان المعظم قرار داریم. هدف و وظیفه ی غایی ما بر این است که در دهه مهدویت(پنجم شعبان  تا پانزدهم شعبان) بهترین عملکرد را برای شناساندن حضرت مهدی(عج) را داشته باشیم.

رستگاری مدیر بنیاد استان گفت: مقام معظم رهبری در رابطه با مهدویت می فرمایند: “یکی از موارد مهم و ضروری در مقوله‌ی مهدویت افزایش کارهای عالمانه، دقیق و متقن به دست اهل فن و متخصصان واقعی این موضوع و پرهیز از کارهای عامیانه، جاهلانه، غیرمعتبر و براساس تخیلات و توهمات است.”

وی افزود: هدف ما در موضوع مهدویت، ترویج هنجار و ارزش های دینی و هدایت احساسات خودجوش مردمی به سمت برنامه هایی که در راستای اعتقادات و ارزش های دینی است، می باشد. همچنین لازم به ذکر است که آسیب ها تا حدی کمتر شده است ولی تا نقطه مطلوب مورد نظر همچنان فاصله داریم و امیدواریم که تا حد امکان جشن ها و مراسمات جنبه آگاهی بخشی داشته باشد.

رستگاری با اشاره به شرایط کنونی جامعه ایران و جهان اسلام افزود : شعار دهه مهدویت در سال ۱۴۰۲ ، مهدویت، مشارکت و مقاومت انتخاب شده است.

وی در ادامه به نام گذاری برخی از ایام دهه مهدویت اشاره کرد و گفت: روز پنجم شعبان میلاد امام سجاد (ع) به عنوان روز دعا، فرج و پیروزی مقاومت ، هشتم شعبان روز اقتصاد مقاومتی با عنوان انتظار و اقتصاد مقاومتی و یازدهم شعبان میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع) با عنوان جوان، انتظار و مقاومت و پانزدهم شعبان ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود (عج) با عنوان روز جهانی مستضعفان نام گذاری گردیده است.

دبیر شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت های مهدوی استان یزد افزود : برنامه های دهه مهدویت براساس آسیب شناسی و همچنین حذف برنامه های غیر ضروری تدوین گردیده است.

همچنین وی افزود: در این راستا از مدیران و کارشناسان متخصص استان یزد برای هم اندیشی بهتر در تدوین این برنامه دعوت به عمل آمد، چرا که هر چه مشورت بیشتر باشد کارها دقیق تر پیش می رود.

وی برگزاری مسابقه ملی نقش خاتم، مراسم احیاء نیمه شعبان در مساجد و بقاع متبرکه، پویش استقبال از امام عصر (عج) با آذین بندی سردرب منازل، اجرای پروژه قاب فیروزه ای در مسیر بلوار ولی عصر (عج)، برگزاری جشن بزرگ زنان منتظر تمدن‌ساز، برگزاری جشن پرواز بادبادک ها، اجرای طرح پرده‌خوانی، برپایی مهدیه کودک در حاشیه جشن های بزرگ در کلیه شهرستان ها، برگزاری دعای ندبه در محل گلزار شهید گمنام میدان حج امامشهر یزد با حضور هیات مذهبی و مردم در مسیر بلوار ولی عصر (عج) و بازدید از غرفه ها و موکب ها در طول مسیر، برگزاری نمایشگاه و غرفه عرضه کتاب و محصولات مهدوی، برگزاری شب شعر مهدوی، احیای سنت چهارپایه خوانی با همت جامعه مداحان استان در بازار و مراکز پرتجمع و اجرای مسابقه هفته نامه جرعه مهدوی را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

حمید رستگاری معاون محترم فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد ضمن تشکر از آموزش و پرورش بابت همکاری ها و مشارکت ها در راستای ترویج مهدویت گفت: دوره تربیت معلم زمینه ساز ظهور با حضور ۱۶۰ نفر از فرهنگیان، طلاب در ۴ شهرستان یزد ، مهریز ، بافق و اردکان برگزار شده است.

در ادامه جلسه سایر اعضاء نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا