اخبارسیستان و بلوچستان

شورای سیاستگذاری فعالیتهای مهدوی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد

اولین شورای سیاستگذاری، پشتیبانی و هماهنگی فعالیتهای مهدوی استان سیستان و بلوچستان در سال 1402 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سیستان و بلوچستان، اولین جلسه شورای سیاستگذاری، پشتیبانی و هماهنگی فعالیتهای مهدوی استان سیستان و بلوچستان درسال جاری با حضور مسئولین نهادهای فرهنگی و اجرایی روز یکشنبه یکم مردادماه در محل سالن اجتماعات ولایت استانداری برگزار گردید.

این جلسه با هدف هماهنگی جهت برگزاری همایش ملی مهدویت محور وحدت در مذاهب اسلامی که قرار است در سال ۱۴۰۲ برگزار شود به ریاست شریفی معاون سیاسی و اجتماعی استانداری و حضور حجت الاسلام رمضانی امام جمعه موقت زاهدان و نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

در این جلسه ابتداء شهرکی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان ضمن خیرمقدم و تقدیر و تشکر از همکاری دستگاه های همکار در همایش سال گذشته، گزارشی از اقدامات انجام شده پیرامون همایش ملی مهدویت محور وحدت در مذاهب اسلامی توسط بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان و همچنین بنیاد مرکز بیان نمود.

وی بیان داشت: دستورالعمل اجرایی همایش در ۱۱ صفحه تدوین و تنظیم گردیده که به معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تقدیم شده و کلیت آن را خدمت نهادهای حاضر ارائه نمود.

شهرکی گفت: به حول قوه الهی و عنایات امام زمان(عج) کار با زیبایی و با یک روش منطقی تنظیم شده و امید است با همراهی و مشارکت نهادهای استانی و کشوری به خوبی ادامه و استمرار داشته باشد.

در ادامه حجت الاسلام رمضانی امام جمعه موقت زاهدان بیان داشت: با توجه به اینکه عنوان همایش مهدویت محور وحدت است و همه محورهای ما بحث شیعه و سنی می باشد پیشنهاد می شود نهاد مقام معظم رهبری نقش علماء اهل سنت را در این قضیه پررنگ ببینند.

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان گفت: اگر ما مجموعه روایاتی که درباره حجت بن الحسن(عج) داریم را بدون منبع و سند در جمع شیعیان حتی علماء ذکر نمائیم آن عالم فکر می کند این روایت صد در صد شیعی است ولو اینکه ما این منبع را از منابع اهل سنت گفته باشیم و اگر در جمع علماء اهل سنت روایت های پیرامون حضرت حجت(ع) را بدون ذکر منبع و سند بیان نمائیم آنها نیز فکر می کنند ما این منابع را از صحاح سته ذکر می کنیم، علتش این است که بیش از ۹۰ درصد از روایاتی که در مورد حجت بن الحسن(ع) وجود دارد محتوایش بین شیعه و سنی مشترک است.

سپس شریفی معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان بیان داشت: مدیران دستگاه های دولتی اگر نگاه آخرالزمانی نداشته باشند و معرفت مهدوی لازم را دارا نباشند هر چند ارائه خدمات رسانی کنند نمی توانند در نظام حکمرانی توحیدی ایفای نقش موثری داشته باشند.

وی بیان داشت: در خلال برگزاری این همایش برای انتقال مفاهیم و معارف مهدوی و تبیین وحدت حقیقی میان مذاهب برای نسل جدید- نوجوانان و جوانان بطور ویژه برنامه ریزی شود.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری گفت: همه دستگاه های دولتی بنا به وظیفه در خدمت این همایش خواهند بود، دست اندرکاران همایش به هیچ وجه دغدغه بودجه، هزینه و پشتیبانی را نداشته باشند و به مباحث محتوایی و کیفی بپردازندو در پی تحقق اهداف و راهبردهای آن باشند. باید در جلسات برنامه ریزی و هم اجرایی برخی از خواهران و برادران اهل سنت تقریبی اعم از حوزوی و دانشگاهی را بطور جدی بکار بگیرید و دخیل نمائید بطوری که کار همایش را از خودشان بدانند .

شریفی افزود: هر چه می توانید بر اشتراکات معارف مهدوی میان مذاهب اسلامی تکیه کنید، اثرگزاری و برکت کارتان بیشتر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا