
به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان کردستان، حجت الاسلام عباسعلی پور مدیر آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در نشست فعالان مهدوی استان کردستان اظهار کرد: جمع حاضر که متشکل از نیروهای فرهیخته و دغدغهمند است، ظرفیت کمنظیری برای همافزایی در حوزه مهدویت دارد. بهویژه با توجه به شرایط خاص استان کردستان، این همدلی میتواند منشأ تحولات مثبت شود.
وی به تبیین چند پیشنهاد مهم پرداخت و گفت: اولین پیشنهاد، تشکیل شورای اندیشهورز مهدویت استان کردستان است؛ شورایی ثابت که بتواند هر دو هفته یا ماهانه تشکیل جلسه داده و از ظرفیت نخبگان حاضر استفاده کند تا مسیر فعالیتهای مهدوی بومیسازی و همدلانه مشخص شود.
حجت الاسلام عباسعلی پور تصریح کرد: نمیتوان نسخهای که در استانهای دیگر جواب داده، عیناً در کردستان اجرا کرد چون ما باید بر اساس زیستبوم فرهنگی استان، برنامههای اختصاصی و مناسب ارائه دهیم و بنیاد نیز میتواند هشت برنامه اصلی خود را با همکاری این شورا، متناسب با شرایط منطقه تنظیم و اجرا کند.
مدیر آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت توجه به جریانشناسی مهدویت در مناطق کردنشین پرداخت و افزود: پیشنهاد میکنم یک کار علمی جدی در این زمینه شکل بگیرد که بنیاد مهدویت و مراکز پژوهشی بتوانند پشتیبان آن باشند؛ چه در زمینه تحقیق، محتوا، چاپ و نشر آثار.
حجت الاسلام عباسعلی پور با اشاره به ظرفیتهای استانی و بین استانی، افزود: در استان همدان دورههای تخصصی سطح سه و چهار برگزار شده و از آنجا میتوان برای پشتیبانی علمی، بهرهمندی از اساتید و انتقال تجربه کمک گرفت.
مدیر آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در ادامه به اهمیت آموزشهای ضمن خدمت در حوزه مهدویت اشاره و خاطرنشان کرد: سه دوره کددار داریم که باید در قالب آموزشهای فرهنگی به ادارات ابلاغ شود. متأسفانه برخی ادارات در اجرای آن همکاری نمیکنند، درحالیکه این مصوبه رسمی است و مشارکت در آن باید تقویت شود.
حجت الاسلام عباسعلی پور همچنین با اشاره به طرحی موفق در برخی استانها گفت: طرح همدلان ظهور، نمونهای از مشارکتهای مردمی مؤثر در حوزه مهدویت بود. در این طرح، خانوادهها در دوازدهم هر ماه، مبالغ کوچکی به نیت امام دوازدهم(عج) اهدا میکردند و این کمکها با شفافیت کامل هزینه و گزارش آن منتشر میشد و اجرای چنین طرحهایی در کردستان نیز میتواند فضای مردمیسازی مهدویت را تقویت کند.
وی در پایان تأکید کرد: مهدیهها نباید فقط به دعا و زیارت محدود شوند، بلکه باید به پاتوق فعالان مهدوی تبدیل شوند؛ جایی برای گفتگو، برنامهریزی، دورههای آموزشی و حرکت به سوی عدالت، امنیت و رفاه در تراز جامعه منتظر.