دوره کوتاه مدت معارف مهدوی برای دانشگاهیان شهرستان خاش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سیستان و بلوچستان، دوره کوتاه مدت معارف مهدوی برای کارکنان و اساتید دانشگاه های آزاد اسلامی و صنعت و معدن شهرستان خاش روز پنجشنبه سیزدهم آذرماه در محل دانشکده صنعت و معدن برگزار شد.
در ابتدای این نشست، نیک پناه از اساتید مهدوی استان بر لزوم برگزاری دوره و شناخت امام زمان(عج) پرداخت و گفت: اعتقاد به ظهور و حضور منجی در پویایی و ایجاد امید و تحرک اجتماعی تاثیر گذار است. جوامعی که برای آینده طرح و برنامه ندارند محکوم به فنا و نیستی هستند.
این مدرس مهدوی در ادامه اعلام نمود: وجود و ظهور حضرت مهدی(ع) از مسلمات دین مبین اسلام است. احادیث در مورد شرایط حضور و قیام ایشان به حد تواتر رسیده است.
وی افزود: در خصوص تولد و شرایط زیست امام زمان(عج) اختلاف ماهوی بین فرق و مذاهب اسلامی وجود ندارد. اختلاف اندک در باب اسم، لقب یا والدین خدشه به اصل وجود منجی و ظهورشان در آخرالزمان نمی زند.
نیک پناه اظهار داشت: شرایط ظهور امام نیازمند اصولی از قبیل: داشتن برنامه، وجود رهبری و وجود یارانی صادق، جسور و امین می باشد.
این مربی مهدوی گفت: در عین حال نشانه های ظهور متعدد و متکثر است که می توانیم به نشانه های حتمی و غیر حتمی آنها را تقسیم نمود.
وی در پایان ضمن بیان وضعیت جامعه پس از ظهور، افزود: تشکیل حکومت با ایجاد بستری برای احیای کتاب و سنت الهی، نهضت علمی، مبارزه با بدعت ها و… از جمله مواردی می باشد که حاصل استقرار حکومت مهدوی است.
وی گفت: دامنه حکومت حضرت ولی عصر(عج) بسیار گسترده و فراگیر است و کلیه جوامع بشری را در بر می گیرد.


