اخبارمازندران

برگزاری مراسم احیای نیمه شعبان در هیأت بیت‌النور شهرستان بهشهر

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان مازندران، مراسم معنوی احیای نیمه شعبان با حضور پرشور عاشقان و منتظران حضرت ولی‌عصر(عج)، شامگاه سه‌شنبه چهاردهم بهمن‌ماه در هیأت بیت‌النور شهرستان بهشهر برگزار شد.

در این مراسم پرفیض، حجت‌الاسلام والمسلمین نصوری با سخنرانی خود به تبیین فضایل و آثار معنوی احیای شب نیمه شعبان پرداخت و این شب مبارک را فرصتی ارزشمند برای تقرب به درگاه الهی و تجدید عهد با امام عصر(عج) دانست.

وی همچنین با اشاره به جایگاه والای میلاد باسعادت حضرت مهدی(عج)، بر ضرورت شناخت صحیح امام زمان(عج) و عمل به وظایف منتظران تأکید کرد و اظهار داشت: انتظار فرج، تنها به دعا و ابراز محبت محدود نمی‌شود، بلکه نیازمند عمل صالح، خودسازی و تلاش در مسیر تحقق جامعه مهدوی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین نصوری در ادامه سخنان خود، تقویت ایمان، پایبندی به ارزش‌های دینی و حضور فعال در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی را از مهم‌ترین وظایف منتظران واقعی برشمرد.

این مراسم با قرائت دعا، مناجات‌خوانی و اجرای برنامه‌های معنوی، فضایی سرشار از نور، معنویت و عشق به حضرت ولی‌عصر(عج) را برای شرکت‌کنندگان فراهم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا