به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان تهران، جلسه هماهنگی طرح توانمندسازی مدیران مدارس دولتی و غیردولتی دخترانه و پسرانه منطقه چهارده با حضور بیانی مدیر آموزش و پرورش منطقه چهارده تهران، کریمیان مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران، حجت الاسلام نصوری معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) و آقابابایی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان تهران در روز چهارشنبه سی ام آبان ماه برگزار شد.
حجت الاسلام نصوری در سخنانی به طرح موضوع مهدویت در هندسه دین و نقش معلم در تربیت نسل منتظر پرداخت و گفت: در آیه ۱۱۹ سوره توبه خداوند می فرمایند: “یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَکُونُوا مَعَ الصَّادِقِینَ ای اهل ایمان، خدا ترس باشید و با مردان راستگوی با ایمان بپیوندید.” در این آیه به دو راهبرد برای رسیدن به امام زمان(عج) اشاره شده است.
وی ادامه داد: ایمان و تقوا دو راهبردی است که در این آیه به آن تاکید شده است که نتیجه آن رسیدن به صادقین است که در منابع به امام حی اشاره شده است.
معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) خاطرنشان کرد: در دایره دینی خود ایمان به خدا را اولویت نخست خود قرار دهیم و در این دوران به راهنمایی برسیم که وی خلیفه و حجت خدا روی زمین است.
وی با بیان اینکه در قرآن کریم آمده است که مردم روز قیامت با امام خود محشور می شوند، تصریح کرد: طبق تکلیفی که خداوند بر عهده ما قرار داده است باید نسبت به امام دوران خود معرفت داشته باشیم تا بتوانیم به قله بندگی خداوند صعود کنیم.ح
جت الاسلام نصوری با اشاره به اینکه برای رسیدن به قله بندگی باید ایمان خود را قوی تر کنیم و با تقوا مصون کنیم که دچار خطا و لغزش نشویم، افزود: در دوران صدر اسلام افرادی مثل مالک اشتر و سلمان فارسی به این درجه از بندگی رسیده اند و بسیاری نیز نیمه راه رها کرده و سقوط کردند.
وی ادامه داد: تنها کسی که می تواند این مسیر را برای ما باز کرده و جامعه را به آمادگی مطلوب برای بسترسازی ظهور برساند معلمان و مدیران هستند. نقش معلمان در تربیت نسل منتظر بسیار مهم است و لازم می باشد ابتدا خودش معرفت و محبت به امام و دفاع از امام عصر را کسب کند تا افراد زمینه ساز ظهور حضرت مهدی(عج) را فراهم سازد.
وی با بیان اینکه ابتدا باید مباحث توحید و باور به خدا برای نسل نو را در اولویت خود قرار دهیم، گفت: در ادامه امام زمان(عج) را درست معرفی کنیم و اگر چنین نشود دیگران قرائت نادرستی به نسل نو می دهند و ایشان را به عنوان امام جنگ و خشونت معرفی می کنند و اگر بتوانیم در دنیایی که منجی ما را منجی مقابل با صلح و امنیت معرفی می کند تلاش کنیم چهره واقعی آن حضرت که منجی صلح و آرامش است را معرفی کنیم.
به گفته حجت الاسلام نصوری، بستر این تربیت و حرکت در نظام آموزشی و تعلیم و تربیت وجود دارد و معلمی می تواند در این عرصه موفق باشد که مدیران همراه و راهبر باشند. از اینرو کادرسازی و شبکه سازی در این طرح مورد تاکید است.
در پایان ظرفیت های بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در عرصه های آموزشی، فرهنگی، فضای مجازی و شبکه های مرتبط با بنیاد معرفی شد.