اخبارهمدان

جلسه هماهنگی دوره های توانمند سازی ویژه حلقه صالحین و کانون های فرهنگی مساجد در همدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان همدان، جلسه هماهنگی دوره های توانمند سازی ویژه حلقه صالحین و کانون های فرهنگی مساجد با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید مرتضی حسنی حلم مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان، حجت الاسلام عزیزی مسئول کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان، حجت الاسلام چراغی مسئول حلقه های صالحین استان و حجت الاسلام بردبار معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی بنیاد استان در روز سه شنبه سی و یکم تیرماه در سالن جلسات ستاد برگزار شد.

در این جلسه، حجت‌الاسلام حسنی‌حلم با اشاره به شرایط فرهنگی جامعه و ضرورت تقویت هویت دینی در نسل جوان گفت: با توجه به فضای فرهنگی حاکم بر جامعه، مسئولیت ما در قبال ارتقای دینی نسل نو بسیار سنگین است و باید با چاره‌اندیشی، بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و هم‌فکری جمعی، در مسیر تعالی فکری و معنوی جوانان گام برداریم.

وی با بیان «یَدُ اللهِ مَعَ الجَماعَه»، بر ضرورت کار گروهی و هم‌افزایی در انجام مأموریت‌های فرهنگی تأکید کرد و افزود: دست خدا با جماعت است؛ هر جا که نظرها و امکانات همدل و هم‌جهت شوند، رشد و تحول اتفاق می‌افتد.

مدیر بنیاد استان در ادامه با تأکید بر نقش کلیدی نماز و مهدویت در اصلاح ناهنجاری‌های اجتماعی بیان کرد: راه برون‌رفت از آسیب‌های اجتماعی، توجه به امر مقدس نماز و مهدویت است و سلامت خانواده، آرامش روانی فرزندان و استحکام بنیان تربیتی جامعه، در گرو ترویج صحیح فرهنگ اقامه نماز است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر نقش آموزش خلاقانه و ابزارهای نوین در انتقال مفاهیم دینی، اظهار داشت: توانمندسازی مربیان فرهنگی، مقدمه‌ای برای تربیت نوجوانان و جوانانی است که نه‌تنها اهل نماز، بلکه اهل انتظار و آمادگی برای ظهور هستند.

حجت‌الاسلام حسنی‌حلم در پایان با اعلام آمادگی کامل بنیاد استان جهت برگزاری دوره‌های آموزشی گفت: ما آمادگی داریم در برگزاری این دوره‌ها به‌صورت مستمر و هدفمند  کمک کنیم تا با انسجام و استمرار، شاهد تربیت نسلی مؤمن، آگاه و مسئولیت‌پذیر باشیم.

حجت‌الاسلام بردبار با تأکید بر اهمیت آموزش‌های تخصصی در حوزه مسائل دینی، اظهار داشت: ضروری است دوره‌های توانمندسازی با محوریت نماز و مهدویت، با حضور اساتید برجسته کشوری، ویژه مربیان حلقه‌های صالحین، سرگروه‌ها و مدیران کانون‌ها برگزار شود تا شاهد ارتقای سطح علمی و اعتقادی فعالان فرهنگی در این حوزه باشیم.

لازم به ذکر است در ادامه جلسه، سایر حاضران نیز به بیان دیدگاه‌ها، تجربیات و پیشنهادات خود در خصوص راهکارهای تقویت حلقه‌های صالحین، ارتقای سطح کیفی برنامه‌های فرهنگی، شیوه‌های جذب نوجوانان و جوانان به فریضه نماز و بهره‌مندی از ظرفیت‌های مردمی در مسیر ترویج معارف دینی پرداختند و هر یک از اعضا بر ضرورت هم‌افزایی، استمرار جلسات آموزشی، استفاده از شیوه‌های خلاقانه تأکید کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا