اخبارخراسان شمالی

تبیین دو نوعِ غیبت و امید به ظهور

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان شمالی، در مراسم دعای ندبه که روز جمعه بیست و سوم شهریور ماه در حرم حضرت سید عباس بن موسی ابن جعفر(ع) برگزار شد، حجت‌الاسلام دانش‌طلب، مدیر بنیاد استان به سخنرانی پرداخت.

حجت‌الاسلام دانش‌طلب در سخنرانی خود به تبیین دو نوع غیبت پرداخت و توضیح داد که: غیبت به دو دسته تقسیم می‌شود. غیبت ظاهری، که از سال ۲۶۰ هجری تا ۳۲۹ هجری ادامه داشت و به نام غیبت صغری شناخته می‌شود، و غیبت کبری که از سال ۳۲۹ هجری تاکنون ادامه دارد.

وی در ادامه افزود: این تقسیم‌بندی در تاریخ تشیع اهمیت زیادی دارد و به فهم بهتر از وضعیت کنونی و تاریخی امام زمان(عج) کمک می‌کند. همچنین به‌ویژه به بررسی دوره‌های مختلف غیبت و چگونگی تأثیر آنها بر وضعیت ولایت و رهبری دینی پرداخته شد.

دانش‌طلب همچنین به نقش تاریخی امیرالمؤمنین علی(ع) در این زمینه اشاره کرد و توضیح داد: از زمان ایشان، پرده‌ای در برابر امام زمان(عج) کشیده شده که مردم را از نور ولایت و رهبری ایشان محروم کرده است. با این حال، کنار رفتن این پرده‌ها و ظهور حضرت حجت(عج) به مانند کنار رفتن ابرها از جلوی خورشید خواهد بود.

وی همچین در پایان سخنرانی خود افزود: غیبت صغری و کبری به‌طور متوالی، بخشی از تاریخ تشیع را شکل داده و تأثیرات عمیقی بر درک و ارتباط ما با امام زمان(عج) داشته است. وی تاکید کرد که با کنار رفتن پرده‌ها و ظهور حضرت حجت(عج)، نور ولایت و هدایت الهی دوباره به جامعه خواهد تابید و این امر امید و انتظار به تحقق وعده‌های الهی را در دل‌های مؤمنان زنده نگه خواهد داشت.

تبیین دو نوعِ غیبت و امید به ظهور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا