نشست آموزشی نماز و مهدویت در فرمانداری زاهدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سیستان و بلوچستان، نشست آموزشی با عنوان نماز و مهدویت برای کارکنان فرمانداری زاهدان روز یکشنبه بیست و ششم مرداد ماه برگزار شد.
این نشست در راستای ترویج اقامه نماز و آشنایی با مبانی مهدویت برای کارکنان فرمانداری شهرستان زاهدان برگزار شد.
در این نشست، شهرکی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان بر اهمیت نماز به عنوان ستون دین و نقش آن در تقویت معنویات فردی و اجتماعی تاکید کرد.
وی گفت: همانطوری که ما در نمازهای واجب در طول شبانه روز ۱۰ مرتبه در سوره حمد از خداوند درخواست می کنیم تا ما را به راه راست هدایت کند اهدنا الصراط المستقیم باید بدانیم طبق فرمایش معصوم(ع) صراط دنیا امام است.
شهرکی افزود: اگر در این دنیا با امام مرتبط باشیم و در جهت معرفت او گام بر داریم و به دستوراتش عمل کنیم در صراط آخرت گام های ما نخواهد لرزید.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان در قسمت دیگری از همان خود به موضوع مشترکات نماز و مهدویت پرداخت.
همچنین، موضوع مهدویت و انتظار فرج به عنوان عاملی برای امیدآفرینی و پویایی جامعه اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است کارکنان در پایان جلسه پرسشهای خود را مطرح کردند.