اخباربین الملل

نشست علمی منجی در اسلام و هندوئیزم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)، نشست علمی منجی در اسلام و هندوئیزم در دفتر نمایندگی ولی فقیه در هندوستان و مرکز مطالعات شبه قاره هند با حضور حجت الاسلام والمسلمین مهدوی پور نماینده ولی فقیه در هندوستان، دکتر بلرام شوکلا رایزن فرهنگی هندوستان در ایران، دکتر روحانی مدیر ادیان شرق دانشگاه ادیان قم و طلاب هندی جامعه المصطفی قم و اساتید و مسئولین مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در دفتر نماینده ولی فقیه هندوستان در قم در تاریخ نوزدهم اسفندماه برگزار شد.

در ابتدای جلسه روحانی به معرفی منجی در آئین هندو که کلکی می باشد پرداخت و ویژگی‌های آن را به همراه بیان جایگاه منجی در بین مردم هند بیان داشت.

در ادامه حجت الاسلام مهدوی پور چهار سوال به شرح ذیل را مطرح کرد:

۱.آیاهمه گرایشات و شعب هندو قائل به کلکی هستند؟

۲.آیا فرهنگ انتظار موعود در آئین هندو جایگاهی دارد و هندو خود را تکلیف مدار میداند؟

۳.اعتقاد به منجی عالم در آئین هندو باور هست یا افسانه؟

۴.آیاحکومت جهانی توسط کلکی انجام میگیرد یا فقط حکومت منطقه ایی هست مدل حکومت او چگونه هست؟

سپس دکتر شوکلا گفت: اطلاعاتی که کلاسیک و عالمانه از کلکی در فرهنگ عمومی مردم ما جایگاه ندارد. کلکی دوره ای از زمان خواهد آمد، عالم خلق شده تا قیامت ختم می شود زمان دور می زند مدور هست، چهار دوره زمان داریم و همیشه چرخش دارد، اواخر ظهور دین افول دارد، کلکی چندین بار آمده و این چرخش ادامه دارد و هر وقت می آید بی‌دینی و خشونت را از بین می‌برد. کلکی مهدی نیست ولی موعود می شود گفت یعنی وعده داده شده می آید.

نکته جالب توجه این است که دکتر شوکلا هندو بوده ولی به آیات و روایات و اشعار شاعران ایرانی آشنا بود و در بین صحبت خود به آنها اشاره می کرد.

در پایان جلسه حجت الاسلام والمسلمین مهدوی پور به جایگاه و اعتقاد به منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) در شئونات زندگی و اهمیت آن در جامعه جهانی نکاتی اشاره کرد.

نشست علمی منجی در اسلام و هندوئیزم برگزار شد نشست علمی منجی در اسلام و هندوئیزم برگزار شد نشست علمی منجی در اسلام و هندوئیزم برگزار شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا