اخبارسمنان

نشست آموزشی پاسخ به سؤالات مهدویت با حضور ائمه جماعات در سمنان

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سمنان، نشست آموزشی پاسخ به سؤالات مهدویت ویژه ائمه جماعات، ناظران شرعی و مسئولین دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جهاد کشاورزی استان سمنان در روز سی ام بهمن ماه برگزار شد.

این نشست با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دهشتی از اساتید مرکز تخصصی مهدویت قم، در محل اداره کل دامپزشکی استان سمنان برگزار گردید.

حجت‌الاسلام دهشتی در این نشست با اشاره به اهمیت شناخت صحیح مهدویت گفت: انتظار، صرفاً یک آرزو نیست، بلکه یک مسئولیت است که باید در تمامی ابعاد زندگی فردی و اجتماعی نمود پیدا کند.

وی همچنین با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری، تأکید کرد که جوانان باید با معارف مهدوی آشنا شوند و سبک زندگی خود را بر اساس آمادگی برای ظهور تنظیم کنند.

 در این نشست، راهکارهای ترویج فرهنگ انتظار و مقابله با شبهات پیرامون مهدویت مورد بررسی قرار گرفت و ائمه جماعات و ناظران شرعی به بیان دیدگاه‌ها و تجارب خود در این حوزه پرداختند.

 در پایان، حاضرین بر لزوم برگزاری مستمر این نشست‌های آموزشی تأکید کرده و پیشنهاداتی برای افزایش سطح آگاهی جامعه در زمینه معارف مهدوی ارائه کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا