اخبارکرمان

نماز جمعه کرمان به امامت مدیر بنیاد استان اقامه شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان کرمان، نماز جمعه کرمان در روز سوم اسفندماه به امامت حجت الاسلام عربپور امام جمعه موقت و مدیر بنیاد استان در مصلی بزرگ امام علی(ع) کرمان اقامه شد.

حجت‌الاسلام مهدی عربپور در خطبه‌ اول نماز جمعه با بیان اینکه در جامعه اسلامی هر فرد باید برای دیگری تکیه‌گاه و مورد اعتماد باشد، گفت: در دستورات الهی بعضی از امور به عنوان عواملی که اعتماد عمومی را سلب می کند، تذکر داده شده تا انسان از آن پرهیز کند.

خطیب موقت جمعه کرمان نفاق و دوروئی را یکی از مواردی دانست که اگر در جامعه چه به صورت خفیف و شدید شکل بگیرد، اعتمادها فرو می‌ریزد و انسان‌ها نمی‌توانند به یکدیگر اتکا داشته باشند.

وی دومین عاملی که موجب فرو ریختن اعتماد می‌شود را حرمت‌شکنی و بی‌توجهی به کرامت انسان ها عنوان و بیان کرد: برای مومن حرکتی بالاتر از حرمت کعبه ذکر شده و اگر این حرمت‌ها حفظ شود شخصیت و کرامت انسان‌ها از سوی دیگران رعایت شود، این اعتماد هم باقی می‌ماند و در غیر این صورت دیوارهای اعتماد فرو خواهد ریخت.

حجت‌الاسلام عربپور عامل سوم از بین رفتن اعتماد بین انسان ها را دروغ و خلاف واقع گفتن به یکدیگر عنوان و بیان کرد: صداقت، راستی و یکرنگی می‌تواند اعتماد را افزایش بدهد و در مباحث اخلاقی مکتب اسلام نسبت به مذمت دروغ آیات و روایاتی داریم.

وی ادامه داد: دروغ اگر در بین افراد جامعه و در بازار باشد، اعتماد بین همه سلب است و کسی حرف دیگری را باور نمی‌کند، اگر این صفت زشت در ادارات باشد، واقعیت‌ها گفته نشود، اعتماد از بین می‌رود.

وی لازمه اعتماد بین مسئولان یک حکومت و مردم را برخورد صادقانه عنوان کرد و گفت: مسئولان حرف‌های غیرواقعی نزنند و وعده‌های راستین بدهند که در غیر این صورت اعتماد مردم به مسئولان کم می‌شود و این آسیب بسیار بزرگی است که دود آن به چشم همه افراد جامعه می‌رود.

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان کرمان با بیان اینکه یکی از مصادیق دروغ، شایعاتی است که گاهی پخش می‌شود و شایعه پرداز، دروغ را به شکلی بین دیگران نشر می‌دهد که به جامعه و افراد آسیب می‌زند؛ اظهار کرد: اکنون در فضای مجازی آنقدر شایعات عادی شده که اعتماد مردم را به ابزاری که می توانست، مفید باشد، از بین برده است.

وی در خطبه‌ دوم نمازجمعه با تأکید مجدد بر اهمیت تقوا، بسیاری از مشکلات و… را ناشی از بی‌تقوایی و برکات را بر اثر رعایت تقوا دانست و با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان گفت: باید با ماه‌های رجب و شعبان قابلیت میهمانی ماه مبارک رمضان را پیدا کنیم.

وی در همین رابطه بر استغفار در ماه شعبان و روزه سه روز پایانی آن تأکید کرد.

مراسم تشییع دبیران کل شهید حزب‌الله بر خلاف خواست دشمن باشکوه خواهد بود

حجت‌الاسلام عربپور سپس به تشییع دبیران کل شهید حزب‌الله در ۵ اسفند جاری اشاره و تصریح کرد: علیرغم اینکه دشمن با حرکاتی نمی‌خواهد این مراسم باشکوه در لبنانِ پس از جنگ شکل بگیرد اما همت مردم مقاوم لبنان و گروه‌های مقاومت این مراسم را باشکوه رقم خواهد زد.

وی مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و تجاوز را منطقی و مورد تأکید دین اسلام دانست و تصریح کرد: اصل مقاومت، شرعی و منطقی است و باید ایستاد و ایستادگی در مقابل حزب و پیروان شیطان برای عظمت اسلام و برتری کلام پروردگار امری پسندیده است.

خطیب موقت جمعه کرمان با اشاره به مقاومت ۴۶ ساله ملت ایران به رغم همه تحریم‌ها گفت: دشمن می‌خواهد این مقاومت را در هم بشکند و در ۲۲ بهمن دیدیم با لطف خداوند و هوشیاری مردم با وجود گلایه‌هایی که نسبت به مسائل جاری کشور داشتند، آمدند و به دشمن اعلام کردند ما ایستاده‌ایم.

وی با افزودن اینکه پیروزی از آن مقاومت است و این وعده الهی است؛ اظهار کرد: طبیعی است در راه مقاومت باید شهید بدهیم، خرابی ها، بمباران وجود دارد اما به دلیل اینکه در مسیر خداوند است، خداوند اجر می دهد و مقاومت هر جا باشد، برای دفع شر و ظلم و برای اعتلای کلمه توحید است که شهیدانی همچون سردار سلیمانی، نصرالله، هنیه، سنوار و … را در این راه تقدیم کردیم که ایستادگی کردند و در این راه باز هم در راه مقاومت ادامه خواهیم داد.

حجت‌الاسلام عربپور تصریح کرد: تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله با همین شعار است که به دشمن اعلام شود شما مردانی را از جبهه ما می‌گیرید اما این مردم سست نمی‌شوند و اگر شهید در بین مردم نیست، آرمان و راه او در مقاومت تداوم دارد.

وی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی بداند مردم بر مقاومت پایداری خواهند کرد و پیروزی از آن مقاومت خواهد بود؛ درباره مباحث مطرح شده درباره مذاکره بیان کرد: رهبری سیاست کلی را درباره مذاکره بیان کردند اما اینکه در بین مردم گفته می‌شود با مذاکره همه چیز حل می‌شود و تنها اراده برخی نمی‌گذارد این مذاکره شکل بگیرد ابداً چنین چیزی نیست و این حرف‌ها از وسوسه‌های دشمنان است.

حجت الاسلام عربپور اضافه کرد: مذاکره و گفتگو با کسی که دشمن است، با رعایت برخی مسائل مشکلی ندارد و بزرگان ما در گذشته در مواردی مذاکره کردند اما با حرف‌هایی که زده می شود و با شرایطی که هست آیا عاقلانه است مذاکره انجام شود؟

وی ادامه داد: مسئله اولی که باید مد نظر باشد این است طرف مقابل از ما چی می خواهد و در مذاکره دنبال چیست و اینکه بخواهند همه چیز را بگیرند و چیزی ندهند در این صورت عاقلانه نیست انسان سر چنین مذاکره ای بنشیند.

خطیب موقت جمعه کرمان با افزودن این موضوع که رئیس جمهور فعلی آمریکا شروطی اعلام کرده و تنها یک حرف را نگفته و اینکه از انقلاب دست بردارید!! اظهار کرد: مردم ایران انقلاب کردند و شهید دادند که از زیر بار استکبار آمریکا بیرون بیایند و حالا به همان وضعیت برگردند؟ در این مذاکره قطعاً نباید شرکت کنیم که بخواهند جان ما را بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: ملت ما ۴۵ سال ایستادگی کرده و با همین تهدیدها پیشرفت‌های چشمگیری داشته و مشکلات هست و اگر مسئولان و مردم همت کنند و سودجویان دست از کارهایشان برای ضرر زدن به کشور بردارند، مشکلات حل می شود.

وی با یادآوری اینکه در مذاکراتی که در گذشته داشتیم، طرف مقابل پیمان‌شکنی کرد و فرد مومن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود؛ تصریح کرد: یک بار دیدیم دشمن چگونه برخورد می‌کند، بار دیگر با احتیاط کار می‌کنیم و با توجه به سوابق آنها مقام معظم رهبری فرمودند صلاح بر این نیست مذاکره انجام شود و این ملت در همه جا با همان زبان گذشته اعلام می‌کند عزت و استقلال و دین و قرآن خودمان را با هیچ چیز معاوضه نمی‌کنیم و این به معنای مذاکره نکردن نیست بلکه فریب دشمن را نخوردن است و همه باید هوشیار باشند.

نماز جمعه کرمان به امامت مدیر بنیاد استان اقامه شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا