مراسم آغاز امامت حضرت مهدی(عج) در سراوان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سیستان و بلوچستان، مراسم آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) روز پنج شنبه بیست و دوم شهریورماه در محل مسجد جامع علی ابن ابیطالب(ع) سراوان برگزار گردید.
این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام مجتبی بامری امام جمعه و رئیس شورای مشورتی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) سراوان، مولودی خوانی و اجرای سرود توسط گروه سرود شهدای گمنام مسجد جامع، پذیرایی و اهدای جوایز به فعالان فرهنگی برگزار شد.
در این مراسم امام جمعه سراوان پیرامون آغاز امامت حضرت مهدی موعود(عج) سخنرانی کرد و گفت: یکی از نعمت هایی که خداوند در اسلام ویژه نهاده است نعمت امامت است. نعمت امامت از برجسته ترین نعمت های الهی است. یعنی اگر امامت را از اسلام جدا کنید وضعیت دیگری بوجود خواهد آمد یعنی آن جایگاه، قابلیت، ظرفیت، برجستگی و پویایی که اسلام دارد از اسلام گرفته خواهد شد.
وی افزود: مباحث بسیاری در خصوص امامت وجود دارد فقط ۳۰۰ آیه در قرآن در باب امیرالمومنین علی(ع) آمده است. مفسران شیعه و سنی نقل کرده اند در باب امامت که این یک نکته مهمی است. ایام مصادف است با آغاز امامت امام زمان حضرت مهدی موعود(عج)، یک امامی که جسم و روح در این عالم با ما زندگی می کند، امامی که حی و حاضر بعنوان پیشوا و دروازه فیض خدای متعال را ما داریم و آیات و روایات این را صدق نموده است. این روایت هم در کتب شیعه و هم در کتب اهل سنت آمده است. و حال که ما امام داریم بایستی از آن بهرمند شویم، رجوع به امام یک قائده دارد یک مقدمه دارد، مثلا نمار که می خوانید بایستی وضو داشته باشید، لذا مقدمه رسیدن به امام، آن است که از آلودگی دوری کند و این باعث رسیدن به امام می شود. با آلودگی و گناه ما به فیض رسیدن به امام موفق نخواهیم بود.
در ادامه حجت الاسلام بامری بیان داشت: خیلی از بزرگان به دنبال رسیدن به امام زمان(عج) بودند. به قول شیخ احمد کافی ما صاحب داریم و صاحب ما امام زمان(عج) است. روایتی از پیغمبر خدا(ص) هست که این روایت را شیعه و سنی نقل کرده اند. این که می گوییم همه نقل کرده اند به این جهت است که مساله مهدویت یک مساله قطعی در اسلام است. پیامبر(صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) فرمود: «المهدی من ولدی (مهدی، از فرزندان من است)، اسمه اسمی و کنیته کنیتی(اسمش، اسم من و کنیهاش، کنیه ی من است)، اَشبه الناس بی خَلْقاً و خُلْقاً (از حیث خلق و خوی و شکل و صورت، شبیهترین مردم به من است.)
وی در پایان افزود: که از این دسته روایات به جهت ظاهر، اخلاق او بصورت کثیری از روایات را داریم؛ یک سوال مطرح است که پیغمبر خدا پاسخ آن را در روایتی دیگر داده است، پیغمبر می فرمایند: امام زمان(عج) به جهت اخلاق و به جهت شباهت، ما چگونه می توانیم مانند امام زمان(عج) شویم، یک روایت داریم از امیرالمومنین علی(ع)، که می فرمایند که شما شاید به من علی نرسید اما می توانید یک علی کوچکی شوید؛ اگر من علی هزار رکعت نماز در شب می خوانم، شما می توانید ۲۰ رکعت بخوانید، اگر من علی تواضع دارم، زهد دارم و عدالت دارم شما در حد خود داشته باشید. أفضلُ أعمالِ اُمّتی انتظارُ فَرَجِ اللّه (برترین کارهاى امّت من ، انتظار فرج از خداوند عزّ و جلّ است) چرا انتظار افضل اعمال است چون منتظریم و عاشق آن هستیم.
لذا اگر می خواهیم مثل امام زمان شویم منتظر شویم، پیغمبر جواب می دهد أَلاَ أُخْبِرُکُمْ بِأَشْبَهِکُمْ؛ پیروان من اصحاب من شما چگونه شبیه من هستید قرمودند أحْسَنُکُم خُلقا. می فرمایند اخلاق خود را توجه کنید هر کسی اخلاق آن بهتر باشد شبیه من است. پیغمبر همیشه تبسم بر لب داشت، این جزء تاریخ زندگی پیغمبر بود، هر کسی را می دیدند سلام و دست می دادند دست کسی را رها نمی کرد، این ویژگی های حسن خلف است. فرمودند آن کسی که از همه شما خوش خلف تر و بردبارتر و به خویشاوندانش نیکو کارتر و با انصاف تر باشد به من نزدیک تر و شبیه من است. داشتن شدت محبت به برادر دینی خود، بر حق صبوری کنیم، یکی از مباحثی که باید دفت کنیم مسئله حق است و ما باید پشتیبانی کنیم. یکی از حقیقت های روزگار ما انقلاب اسلامی است دشمن آنچنان تبلیغ می کند که ما از انقلاب به هر دلیلی زده بشویم ما در مقابل حق باید زانو بزنیم و با تمام وجود باید پشتیبانی کرد.