
به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان مرکزی، جشن بزرگ عید بیعت، گرامیداشت سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) با حضور پرشور شهروندان در روز پنج شنبه بیست و دوم شهریور ماه برگزار شد.
جشن عید بیعت به میزبانی شهرداری اراک و با حضور گرم خانواده های اراکی در بوستان شهید باهنر برگزار شد.
در این ویژه برنامه شهروندان از آیتمهای ویژه هنری همراه با ایجاد غرفه های مخصوص نقاشی، گریم کودک و هنرنمایی هنرمندان استان مرکزی و کشوری بهره مند شدند.
میرصادقی سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری اراک در خصوص جشن مذکور بیان داشت: در شهریور ماه با حمایت های ویژه شهردار و شورای شهر ویژه برنامه های خوبی برای شهروندان در راستای شور و نشاط گسترده ای برای شهروندان در نظر گرفته شد که برآنیم نسبت به اجرای آن در محله های مختلف اقدام نماییم.
سرپرست سازمان در پایان نیز بیان داشت: جشن عید بیعت تا پایان شهریورماه در بوستان جنگلی ادامه خواهد یافت.