آذربایجان شرقیاخبار

جلسه مشترک مدیر بنیاد استان آذربایجان شرقی با مسئول کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان آذربایجان شرقی، به منظور هم‌افزایی ظرفیت‌های دینی و فرهنگی و در راستای تقویت پیوند میان معارف نورانی نماز و فرهنگ والای انتظار و بررسی زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های فرهنگی و آموزشی، جلسه‌ی مشترک حجت الاسلام آقاجانی مدیر بنیاد استان و حجت الاسلام عنایتی مسئول کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان روز دوشنبه تاریخ بیست چهارم شهریور ماه برگزار شد.

حجت الاسلام آقاجانی با تأکید بر جایگاه نماز به ‌عنوان ستون دین و مهدویت به عنوان نقطه اتکای حیات معنوی جامعه، هم‌افزایی و همکاری نهادهای فرهنگی را در گسترش هرچه بیشتر فرهنگ دینی، تحکیم بنیان‌های اخلاقی و معنوی جامعه و تقویت انسجام و همبستگی اجتماعی بر اساس آموزه‌های دینی و مهدوی موثر دانست.

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان، ضمن اشاره به رسالت‌های این بنیاد در گسترش معارف مهدوی، بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت عظیم مساجد در زمینه ترویج فرهنگ انتظار و زمینه‌سازی ظهور تأکید کرد.

حجت‌الاسلام محمد مهدی عنایتی سرپرست ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان با اشاره به جایگاه رفیع مساجد به‌عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی امت اسلامی، آمادگی خود را برای اجرای طرح‌های مشترک در راستای جذب هر چه بیشتر جوانان و نوجوانان به نماز و مهدویت اعلام کرد.

در این نشست، موضوعاتی از جمله برگزاری دوره‌های معرفتی و آموزشی، همایش‌های مشترک، تولید محتوای رسانه‌ای، طراحی برنامه‌های فرهنگی برای نسل نو و بهره‌برداری از ظرفیت‌های مساجد به‌عنوان بستر اصلی ترویج معارف نماز و مهدویت، مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در پایان، شرکت‌کنندگان بر تهیه و امضای تفاهم‌نامه همکاری تأکید کردند تا اهداف مشترک در زمینه ترویج فرهنگ نماز و معارف مهدوی محقق شود.

جلسه مشترک مدیر بنیاد با مسئول کانون های فرهنگی مساجد

جلسه مشترک مدیر بنیاد با مسئول کانون های فرهنگی مساجد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا