
به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)، «ابراهیم شکرانی» در گفتوگویی، با اشاره به سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار و ضرورت تدوین این سند و راهبردهای اجرایی شدن آن در حوزههای مختلف اظهار کرد: اینکه فرهنگ مهدویت و انتظار چه اثری را در جامعه می تواند داشته باشد و اساسا چه جایگاهی در فرهنگ دینی و شیعی ما دارد کاملا مشخص است؛ ضمن اینکه ظهور منجی از دیرباز پیشبینی شده و در جهان امروز نیز مطرح است که امیدوارم به زودی محقق شود.
دبیر ستاد فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: برای اجرای سند نقشه مهندسی فرهنگی کشور برش استانی و همچنین اسنادی در زیر مجموعه اش دیده شده است. یکی از مهمترین سندهای زیرمجموعه سند نقشه مهندسی فرهنگی، سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار است.
وی ادامه داد: نکته ای که این سند دارد آن است که اردیبهشت ۱۴۰۲ ابلاغ شده و امروز زمانی از ابلاغ آن نمیگذرد اما اتفاقاتی که در عرصه میدان افتاده، اتفاقات بزرگی است و علت اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه راهبردی ورود می کند و اسناد این چنینی را تدوین می کند به همین منظور است یعنی اینکه بشود تمام ادبیات آن حوزه خاص که ذیل فرهنگ اسلام ایرانی تعریف میشود را هم جهت و همافق کند تا کار پیش برود.
وی در ادامه گفت: اما نکته اصلی آن است که ما پیگیری و نظارت مناسب برای پیش رفتن سند داشته باشیم و از سوی دیگر کسانی که متولی کار هستند این امر را با قوت پیگیری کنند که اتفاقا این در ستاد رخ داده و با قوت کار پیگیری شده است.
شکرانی در پایان خاطرنشان کرد: این سند وصل به برنامه های پنج ساله و وصل به بودجه شده است و با دستگاه ها توافق شده و در واقع سند توانسته دستگاهها را همگرا کند، از سوی دیگر بخشهایی در حوزههای مردمی هستند که در مرحله بعد باید بیشتر مرتبط شوند، بنابراین فکر می کنم که همگرایی خوبی در حوزه مهدویت و انتظار اتفاق بیفتد و ما اثرات آن را حتی در میدان نیز با قوت ببینیم.
منبع: خبرگزاری شبستان