دوره جدید مقدماتی و تکمیلی مهدویت در استان آذربایجان شرقی شروع شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان آذربایجان شرقی، دوره جدید مقدماتی و تکمیلی مهدویت استان توسط حجت الاسلام دژبان کارشناس بنیاد استان در مدرسه علامه طباطبایی تبریز روز شنبه ششم اردیبهشت ماه شروع شد.
حجت الاسلام دژبان کارشناس بنیاد در مورد این دوره، گفت: همواره یکی از کارهای اصلی خود را برگزاری دوره های مختلف مهدوی قرار داده ایم و دوره کوتاه مدت مهدویت نیز از دوره هایی است که در حال برگزاری می باشد. در این دوره حدود ۲۱۰ نفر ثبت نام کردند که ۱۱۰ نفر از آنان حضور پیدا کردند.
وی ادامه داد: در این دوره کتاب مسیر یاری تدریس خواهد شد و موضوعات ضرورت مهدویت، مهدویت در قرآن، تربیت مهدویت، علایم ظهور، حکومت مهدوی، غیبت، انتظار و… مورد بحث قرار خواهد گرفت.
دژبان گفت: این دوره به مدت ۳۰ ساعت روزهای شنبه و یک شنبه در طول شش هفته برگزار خواهد شد و بعد از اتمام دوره به کسانی که در آزمون کتبی قبول شوند، گواهی از طرف بنیاد مهدویت استان تقدیم خواهد شد.