اخبارخراسان رضوی

دوره آموزشی مهدویت در حوزه علمیه حضرت زینب(س) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی، دوره آموزشی مهدویت با محوریت کتاب “نگین آفرینش” جلد اول، با تدریس صغری حسینی کارشناس بنیاد استان، در حوزه علمیه حضرت زینب(س) واقع در جاده سیمان به پایان رسید.

این دوره که از تاریخ دهم اردیبهشت ماه آغاز شده بود، در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه هر هفته به مدت ۱۲ جلسه برگزار شد و با استقبال ۳۰ نفر از طلاب و حافظان این مجموعه روبرو شد و آخرین جلسه آن در روز یکشنبه هجدهم خرداد ماه برگزار شد.

به گفته مسئول آموزش خواهران بنیاد استان، هدف از برگزاری این دوره، ارتقاء سطح آگاهی طلاب و حافظان قرآن کریم در خصوص مباحث مهدویت و آشنایی بیشتر با ابعاد مختلف این موضوع مهم و اساسی در دین اسلام بوده است.

حسینی مدرس این دوره، با استفاده از کتاب “نگین آفرینش” جلد اول، به تشریح مباحث مختلف مهدویت پرداخت و به سوالات و ابهامات شرکت‌کنندگان در این زمینه پاسخ داد.

مسئول آموزش خواهران بنیاد استان خراسان رضوی همچنین اعلام کرد که به دلیل استقبال طلاب و حافظان، دوره آموزشی “نگین آفرینش” جلد دوم نیز در تابستان سال جاری برگزار خواهد شد.

گفتنی است، امتحان پایان ترم این دوره آموزشی در تاریخ هشتم تیرماه برگزار خواهد شد و شرکت‌کنندگان در این آزمون، دانش و آموخته‌های خود را در زمینه مباحث مهدویت به محک آزمایش خواهند گذاشت.

برگزاری این دوره آموزشی، نشان از اهمیت و توجه ویژه حوزه علمیه حضرت زینب(س) به ترویج فرهنگ مهدویت و تربیت طلاب و حافظانی آگاه و آشنا به این موضوع مهم دارد. امید است با برگزاری دوره‌های مشابه، گامی موثر در جهت گسترش فرهنگ مهدویت در جامعه برداشته شود.

دوره آموزشی مهدویت در حوزه علمیه حضرت زینب(س) برگزار شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا