اخبارقم

معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد با مدیر مدرسه مهدوی آرمان قم دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) استان قم، در روز دوشنبه ۲۰ مردادماه، جلسه‌ای مشترک با حضور حجت‌الاسلام نصوری معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد، حجت الاسلام شهیدی مدیر بنیاد استان قم و ناطق، مدیر و مؤسس مدرسه غیرانتفاعی و مهدوی آرمان، در محل بنیاد استان قم برگزار شد.

در این جلسه، بر پشتیبانی محتوایی از سوی بنیاد مرکز، به ویژه برای مقطع متوسطه اول مدرسه مهدوی آرمان، تأکید شد. همچنین مصوب گردید که حجج اسلام حسن محمودی، روح‌الله موسوی و حمید محمدی، با هماهنگی مدیر بنیاد استان قم، پیوستی مهدوی برای کتب متوسطه اول تنظیم و ارائه دهند.

در ادامه، ناطق مدیر و مؤسس مدرسه مهدوی آرمان، گفت: زمینه‌سازی ظهور به معنای آماده‌سازی جامعه‌ای متناسب با شرایط و مقتضیات فرهنگ و ارزش‌های دینی و توحیدی برای ظهور منجی بشر است. از این رو، توجه به نقش انسان و نیروسازی، امری مهم و حیاتی است؛ زیرا اراده و محتوای باطنی انسان، علت‌العلل تمامی تغییر و تحولات اجتماعی است. به همین دلیل، مدرسه مهدویِ مبتنی بر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی، نقش محوری و مهمی را در زمینه‌سازی برای ظهور ایفا می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا