اخبارگفتگوها

برنامه های بنیاد در اعیاد شعبانیه تشریح شد

حجت الاسلام والمسلمین نصوری معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد در گفت و گو با خبرنگار مدیریت روابط عمومی، برنامه های بنیاد در دهه مهدویت را تشریح کرد.

معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد با بیان اینکه جشن های شعبانیه از پنجم شعبان آغاز و تا نیمه شعبان ادامه خواهد داشت، گفت: شعار محوری برنامه های گرامیداشت دهه مهدویت امسال «مهدویت، مشارکت و مقاومت» است.

وی با بیان اینکه برنامه ها به صورت حقیقی و مجازی برگزار می شود، یادآورشد: برنامه ریزی جهت حضور اساتید اعزامی مرکز تخصصی مهدویت قم در دهه مهدویت مورد توجه بوده است.

حجت الاسلام نصوری بر لزوم احیای شب نیمه شعبان تاکید کرد و از اعلام آمادگی مساجد شاخص برای میزبانی از این مراسم معنوی خبر داد و بر لزوم استفاده از ظرفیت مردمی برای ترویج مهدویت تاکید و خواستار تسهیل گری دستگاه های اجرایی برای فراهم شدن زمینه حضور مردم در برنامه های بزرگداشت دهه مهدویت شد.

وی با اشاره به روزشمار دهه مهدویت، تصریح کرد: بیست و ششم بهمن ماه به عنوان دعا، فرج و پیروزی مقاومت، روز بیست و هفتم بهمن ماه به عنوان انتظار همگرایی مظلومان مقتدر، بیست و هشتم بهمن ماه با عنوان مهدویت و امیدآفرینی، روز بیست و نهم بهمن ماه با عنوان انتظار و اقتصاد مقاومتی، روز سی ام بهمن ماه با عنوان انتظار، مقاومت و تمدن سازی، یکم اسفندماه به عنوان روز خانواده منتظر و فرهنگ مقاومت، دوم اسفند ماه با عنوان جوان، انتظار و مقاومت، سوم اسفند ماه با عنوان انتظار و مسئولیت پذیری اجتماعی، چهارم اسفند ماه با عنوان مهدویت  و حکمرانی صالحان، پنجم اسفند ماه با عنوان انتظار و انتخاب اصلح و ششم اسفند ماه نیز با عنوان روزجهانی مستضعفان نامگذاری شد.

حجت الاسلام نصوری از برگزاری نشست‌های مهارتی ایده‌های تبلیغی مهدوی ایام نیمه شعبان ویژه مربیان و فعالین مهدویت، اجرای طرح دانش آموزی با عنوان «پاتوق آخرالزمانی ها» در دهه مهدویت در مدارس با هدف پاسخگویی به شبهات، تهیه و تدوین مجموعه بروشور «رمز یاری» بروشورهای هفتگانه منتظرانه، جهت نشر، بهره‌برداری و بارگذاری مسابقات فرهنگی و کتابخوانی در نهادهای مردمی و دولتی در دهه مهدویت خبر داد و گفت: اهتمام در برگزاری مراسم احیای نیمه شعبان در مساجد مهدیه‌ها و بقاع متبرکه، تولید بسته رسانه ای ویژه صدا و سیما شامل کلیپ‌های کارشناس محور، مجموعه‌ی قصه انتظار، مجموعه کلیپ‌های هنری و فضای مجازی، تولید مجموعه پوستر نمایشگاهی، مجموعه عکس نوشت جهت برگزاری نمایشگاه‌های مهدوی و فضاسازی در ادارات، سازمان‌ها، مساجد و بقاع متبرکه نیز مورد توجه است.

وی از تهیه و تولید ویژه نامه نیمه شعبان مجله ی امان بصورت الکترونیکی خبر داد و افزود: برگزاری نشست های مهدوی در ده مهدویت با محوریت مساجد شاخص با عنوان «۱۰ شب ۱۰ مسجد»، تهیه و تولید محتوای پژوهشی تبلیغی مهدویت ویژه مبلغین و سخنرانان و برگزاری مسابقه ملی «نقش خاتم» با محوریت حفظ ۴۰ حدیث مهدوی در دستور کار قرار دارد.

حجت الاسلام نصوری از اجرای برنامه‌های مهدوی از قبیل صبحگاه مهدوی، قرائت دعای عهد و زیارت آل یاسین و برگزاری نشست‌های مهدوی در مراکز نظامی، انتظامی، آموزشی و عمومی خبر داد.

وی با بیان اینکه برنامه‌های فرهنگی هنری از قبیل شب شعر مهدوی، اجرای نمایش و تئاتر مهدوی به همراه برپایی اجتماع مهدی یاوران و فعالین مهدوی برگزار می شود، گفت: بارگذاری دوره‌های جدید آموزشی در مدرسه مجازی مهدویت دوره‌های تخصصی شبهه شناسی مهدوی و پاسخ به شبهات و دوره غرب و مهدویت نیز در دست اقدام و اجراست.

حجت الاسلام نصوری از رونمایی از سایت انگلیسی مهدی موعود خبر داد و خاطرنشان شد: تهیه تولید رادیو مهدویت در دهه مهدویت و تهیه و تولید مجله رصد با هدف رصد اخبار و معرفی جریانات آخرالزمانی غرب با رویکرد تحلیلی نیز مورد توجه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا