اخبار

برنامه ریزی برای موضوع مهدویت باید از نوع آینده نگری باشد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)، مهدی نویدادهم عضو هیئت امنا و هیئت مدیره بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در چهارمین گردهمایی آموزشی و مهارتی یاران موعود که در روزهای دهم و یازدهم شهریورماه در مجتمع فرهنگی آموزشی یاوران حضرت مهدی(عج) برگزار شد، با تسلیت سالروز رحلت حضرت محمد(ص)، شهادت امام حسن محتبی(ع) و امام رضا(ع) گفت: پژوهش ها و تحقیقات متعددی در خصوص پیامبر گرامی اسلام در طول تاریخ انجام شده است ولی متاسفانه نتوانستیم سیره پیامبر گرامی اسلام را آنطور که باید و شاید معرفی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه می توان نوع مواجه خدا با پیامبر(ص) در قرآن، اخلاق ایشان، طریقه صحبت با کودکان و سیره ایشان را برای کودکان تفسیر کرد، گفت: کودکان را با پیامبر(ص) مانوس کنید، کتاب های متعددی در این زمینه چاپ شده است، این کتاب‌ها را مطالعه و به دیگران هم معرفی کنید.

نویدادهم با اشاره به اینکه باور به مهدویت با سایر باورها تفاوت دارد، خاطرنشان کرد: اعتقاد به برخی باورها همچون اعتقاد به غدیر و عاشورا فرا زمانی هستند و ریشه در گذشته دارند ولی مهدویت چیزی است که قرار است در آینده اتفاق بیافتد، از این‌ رو نوع این باورها با یکدیگر فرق دارند.

عضو هیات امنای بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در ادامه با تشریح مفهوم آینده نگاری با آینده نگری، گفت: در برنامه ریزی برای آینده نگری از وقایقی که در گذشته اتفاق افتاده درس می گیریم ولی در برنامه ریزی برای آینده نگاری از آینده به گذشته حرکت می کنیم.
به گفته وی، برنامه ریزی برای موضوع مهدویت باید از نوع آینده نگری باشد، یعنی باید از آینده به امروز حرکت کرد و جامعه امروز را برای آینده ای که قرار است حضرت مهدی موعود(عج) ظهور خواهد کرد، آماده کنیم. نویدادهم با بیان اینکه بسیاری از تحقیقات و پژوهش ها مربوط به گذشته مهدویت است، گفت: باید نگاه از آینده به امروز داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه مهدویت را در گذشته جستجو نکنید و در آینده به دنبال مهدویت بگردید، تصریح کرد: کودکان ما شهروندان آینده هستند و تلاش کنیم تربیت آنان را با مهدویت گره بزنیم.
عضو هیات امنای بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با بیان اینکه رسالت شما به عنوان مربیان، تربیت مهدوی کودکان است، یادآور شد: در ادیان الهی نیز در خصوص آینده سخن گفته شده و از ظهور یک منجی و تشکیل یک حکومت دینی خبر داده‌ شده است.

به گفته  نویدادهم، تربیت مهدوی یک تربیت راجع به آینده است و دین اسلام یکی از ادیانی است که نسبت به آینده حساسیت دارد.
وی با تاکید بر اینکه باید نسبت به امام حی و حاضر شناخت داشته باشیم، خاطرنشان کرد: علمای ما به خوبی به عمق تاریخ رفته و تحقیقات بسیاری انجام دادند ولی نسبت به آینده مطالعاتی نداشتند.

به گفته عضو هیات مدیره بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)، به کرات در تاریخ آمده است که منجی عالم بشریت در هنگام ظهور یک حکومت جهانی تشکیل خواهد داد، همچنین آینده حکومت از آن مومنان و متقیان است. به گفته وی رسالت اصلی امام زمان(عج) عدالت پروری است، برای اطلاع از اینکه چه آینده‌ای برای یک حکومت اسلامی ترسیم شده است می‌توانیم در روایات و احادیث معصومین آن را جستجو کنیم.

وی افزود:اگر نتوانیم تربیت عقلانی انجام دهیم موفق نخواهیم بود چرا که حکومت عدل جهانی در آینده حکومت عقلانی خواهد بود. حکومت حضرت مهدی(عج) یک حکومت جهانی است بنابراین باید شهروندان جهانی تربیت کنیم تا بتوانند با جهان ارتباط برقرار کنند.

نویدادهم ادامه داد: امام زمان(عج) در هنگام ظهور، اخلاق را کامل خواهند کرد بنابراین بهتر است برای زمینه سازی ظهور ایشان، فرزندانمان را با اخلاق تربیت کنیم همچنین به کرات آمده است که ایشان در هنگام ظهور عقل‌ها را کامل می‌کند به همین منظور باید به سمت جامعه عقلانی حرکت کرد.
به گفته وی، مهدویت یک اندیشه و باور هست و برای اینکه شرمنده عصر ظهور نباشیم باید زمینه تربیت مهدوی را فراهم کنیم.

برنامه ریزی برای موضوع مهدویت باید از نوع آینده نگاری باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا