اخبار

دبیر دبیرخانه سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار: مهدویت مبنای جمهوری اسلامی ایران است

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)، حسین آبادی دبیر دبیرخانه سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار در گردهمایی مدیران و مسئولان دفاتر شهرستانی و استانی با بیان اینکه مهدویت مبنای جمهوری اسلامی ایران است، گفت: مقام معظم رهبری نیز در بیانیه گام دوم انقلاب به موضوع مهدویت تاکید ویژه‌ای داشتند و از آنجا که انحرافات و شبهات بسیاری در زمینه مهدویت وجود دارد ضرورت تدوین سند مهدویت و فرهنگ انتظار بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت و این سند ذیل نقشه مهندسی فرهنگی کشور در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و ابلاغ شد.

وی با اشاره بر اینکه این سند در طی یک و نیم سال تدوین و توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد، گفت: این سند در اردیبهشت سال ۱۴۰۲ توسط شهید رئیسی ابلاغ و مبنایی برای اقدامات مهدوی در ایران شد.

حسین آبادی به ۱۷ فعالیت اجرایی در این سند اشاره کرد و گفت: در راستای عملیاتی شدن این فعالیت‌ها ستاد توسعه مهدویت و فرهنگ انتظار تاسیس و دبیرخانه این ستاد در جمکران تشکیل شد.

به گفته معاون فرهنگی مسجد جمکران، این سند به گونه‌ای تدوین شده که امکان بازنگری در آن وجود دارد و در بازه زمانی ۵ ساله اصلاحات در آن لحاظ خواهد شد.

وی بر ضرورت تشکیل مجمع مردمی تشکل‌های مهدوی در قالب این سند اشاره کرد و گفت: با همکاری بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در تلاش هستیم تا مجموعه‌های مردمی که در حوزه مهدوی فعالیت می‌کنند شناسایی و در قالب یک مجمع مورد توجه قرار دهیم.

حسین آبادی به اولویت‌هایی که در دبیرخانه این سند مورد تاکید قرار گرفته است، اشاره کرد و گفت: اختصاص بودجه، جایگاه دبیرخانه، تشکیل شورای راهبری و تعیین دستگاه‌های مجری برای اجرای ۱۷ اقدام موجود در سند در دستور کار ما قرار گرفته است.

وی به تشکیل شورای راهبری در دبیرخانه ستاد مهدویت اشاره کرد و گفت: در قالب این شورا با نمایندگان مجلس رایزنی‌هایی انجام شد و توانستیم در لایحه ۱۴۰۲ یک‌درصد سهم شرکت ها و بانک های وابسته به دولت را به عنوان بودجه لحاظ کنیم که در قالب آن ۲۴۰ میلیارد تومان بودجه برای ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار پیش بینی شده است.

حسین آبادی به جلساتی که با برنامه و بودجه تشکیل شده است نیز اشاره کرد و افزود: در تلاش هستیم تا سرفصل‌های بودجه‌ای در برنامه بودجه ۱۴۰۵ دستگاه‌ها پیش‌بینی شود.

وی با اشاره به اینکه در سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار، حوزه بین‌الملل نیز پیش بینی شده است گفت: ۹۵ دستگاه در کشور در حوزه فرهنگ شناسایی شد که از بین این تعداد برای ۶۵ نهاد برنامه ۵ ساله ناظر بر این اقدامات نوشته شد که در قالب این نگاشت‌ها تفاهم‌نامه‌های ۵ ساله با دستگاه‌ها منعقد خواهد شد.

به گفته وی، در این تفاهم‌نامه‌ها تشکیل کارگروه، اجرایی سازی سند در دستگاه، برگزاری نشست‌های فصلی برای اصلاح طرح و بهبود کار، ساز و کار پایش و اثرسنجی کار و دریافت گزارش سالانه مورد تاکید خواهد بود.

همچنین مقرر شده است محتواهایی که برای اجرا در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار خواهد گرفت از طریق حوزه علمیه باشد.

 دبیر دبیرخانه سند توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار به نقش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در اجرای شدن این سند اشاره کرد و گفت: با توجه به سبقه بنیاد در اجرای برنامه‌های مهدوی از این ظرفیت به نحو احسن استفاده خواهد شد.

مهدویت مبنای جمهوری اسلامی ایران است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا