حراج!

سبک زندگی منتظرانه

Original price was: 1,000,000 ریال.Current price is: 700,000 ریال.

جهت سفارش کتاب با شماره 02537254840 تماس حاصل فرمایید.
مؤلف: حسن ملایی
ناشر: انتشارات بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)
تعداد صفحه: 167
قطع کتاب: وزیری
نوع جلد: شومیز
شابک:6-06-8372-600-978
شماره کتابشناسی ملی: ‏‏3171751

بخشی از کتاب

مقدمه

در عصر ارتباطات و عرضه محصولات مختلف از ملل گوناگون، فرهنگ‌ها و مکاتب نیز با بهره‌گیری از رسانه‌های جمعی، سعی در ارائه و نفوذ در شیوه زندگی انسانها نموده و مدل زندگی بر مبنای ارزشهای خود را به جامعه جهانی عرضه می‌کنند. در این بین، فراغت بال به وجود آمده به واسطه توسعه تکنولوژی، بیش از هر زمانی فرصت انتخاب را برای گزینش و تجربه انواع سبکهای زندگی افزایش داده است. کارکردها و تأثیر فراوانی که هر یک از سبکها در فرهنگ و زندگی آدمی خواهد داشت اولاً لزوم مطالعه درباره سبک زندگی به صورت عام و سبک زندگی اسلامی به صورت خاص و ثانیاً ارائه تنها رویکرد زندگی صحیح در عصر غیبت بر مبنای اندیشه و فرهنگ غنی مهدویت را که از آن به «سبک زندگی منتظرانه» تعبیر می‌شود به عنوان الگوی برتر و مصداق کامل سبک زندگی اسلامی در عصر غیبت امام عصر دو چندان نموده است.

رسالت این نوشتار پاسخ گویی به سؤالهایی نظیر اینکه کیفیت سبک زندگی منتظرانه چگونه است؟ تعریف سبک زندگی منتظرانه چیست؟ منتظر چه کسی است؟ سبک زندگی منتظرانه بر چه مبانی و پیش فرضهایی استوار است؟ تأثیر سبک زندگی منتظرانه در زندگی فردی و اجتماعی چیست؟ و پرسش هایی نظیر آن می‌باشد.

ضرورت انجام این نوشتار

با توجه به اینکه انسان هویت خویش را به خاطر حرکت در خلاف جهت آفرینش در بحرانهای عصر غیبت و نفوذ سبکهای زندگی غیر مهدوی و بعضاً ضد مهدوی از دست داده و از سویی دیگر  لازم است الگویی مناسب برای زمینه سازی مردمی ظهور ارائه شود؛ ضرورت این طرح اجتناب ناپذیر است. بنابراین به خاطر عدم وجود اثر علمی قابل توجهی در این موضوع، اصل چنین پژوهشی گامی موثر در تدوین آثار مهدوی توسط اندیشمندان و فرهیختگان در این موضوع بسیار مهم و کاربردی است.

اهداف و فواید این نوشتار

آنچه که در این تألیف به دنبال آن هستیم عبارتند از:

– آشنایی دوستداران حضرت مهدی۴ با سبک زندگی منتظرانه؛

– نشان دادن کارکردهای فوق العاده سبک زندگی منتظرانه در بعد فردی و اجتماعی؛

– بسترسازی برای کاربردی کردن معارف مهدوی در جامعه؛

– تربیت انسانهایی با طراز منتظر واقعی برای زمینه سازی ظهور؛

– داشتن الگویی کاربردی برای منتظران ظهور در صحنه زندگی فردی و اجتماعی؛

– برخورد علمی و عملی با هجمه فرهنگی غرب؛

– احساس شادابی و رشد در زندگی؛

– اصلاح روابط اجتماعی؛

– و موارد دیگر.

در پایان لازم می‌دانم از همه کسانی که در این تألیف کمک‌کار بنده بوده‌اند به ویژه حجت‌الاسلام مهدی یوسفیان معاون محترم پژوهش مرکز تخصصی مهدویت قم، حجت‌الاسلام علی صدوقی و مدیریت محترم انتشارات مرکز تشکر کنم.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “سبک زندگی منتظرانه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا