به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز، جلسه ای در روز شنبه بیست و یکم بهمن ماه، با موضوع برنامه های نیمه شعبان در بنیاد استان البرز برگزار شد.
این جلسه با حضور حجت الاسلام عسکری مدیر بنیاد استان البرز، کمالی دهقان مدیریت امور مساجد استان البرز، محمدی رئیس ستاد نماز جمعه کرج، شمس رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز، خلج مدیر اداره امور قرآنی و مذهبی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج و شکری مسئول کانون های فرهنگی استان البرز برگزار شد و پیرامون برنامه های شهری و استانی نیمه شعبان و دهه مهدویت بحث و تبادل نظر شد.
در این جلسه ابتدا مدیر بنیاد استان با اشاره به ایام الله دهه فجر گفت: همه ما قبول داریم دشمن مترصد این است که ناامیدی را به جامعه پمپاژ کند و حضرت آقا تاکید بر تربیت ایمان و امید برای مردم و نسل جوان داشتند و با توجه به اینکه قداست انقلاب اسلامی هم به بحث مهدویت است، لازم است این دو مولفه را یک بار دیگر برای مردم تجدید کرد.
وی در ادامه گفت: اگر شما از انقلاب اسلامی دفاع و حمایت می کنید، در واقع این انقلاب پشتوانه مهدویت است و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز جهت محقق شدن جامعه مهدوی و امید آفرینی در بین مردم، این آمادگی را دارد تا هر کجای استان که لازم است، مبلغان و کارشناسان بنیاد جهت برگزاری نشست و یا سخنرانی و یا همایش حضور داشته باشند.
عسکری افزود: از پنجم شعبان تا نیمه شعبان توسط ستاد فعالیت مهدوی کشور به عنوان دهه مهدویت اعلامشده و هر روزی به یک موضوع نام گذاری شده، بطور مثال از عناوین این ایام میتوان به خانواده منتظر، فرهنگ مقاومت، جوان و انتظار تا روز نیمه شعبان که بنام روز جهانی مستضعفان است، میتوان نام برد. باید همه تلاش کنیم تا در این دهه میتواند در مساجد و محلات و مصلی ها برنامه های شاد و معرفتی مثل: یک فضای نمایشگاهی، اجرای سرود، اجرای تئاتر، مسابقه، پرسش و پاسخ مهدوی، پخش کلیپ، مشاوره، برنامه جذاب کودک و نوجوان از این دست کارها داشته باشیم.
مدیر بنیاد استان البرز همچنین گفت: بنیاد متعهد است تا محتواهای مهدوی اعم از: مسابقه جدول، محتوای نوجوان، محتوای معرفتی و کاربرگ نقاشی و دلنوشته را چاپ و در اختیار مجموعه ها قرار دهد.
در ادامه جلسه کمالی دهقان گفت: امور مساجد استان آمادگی و علاقمندی خود را برای همکاری با بنیاد اعلام میکند و هر برنامه ای که در مسجد قابل اجرایی شدن باشد، راهش را پیدا میکنیم و اجرا میکنیم.
در پایان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان با اشاره به اهمیت تاثیر آموزش و پرورش گفت: در باب همایشها ما میتوانیم اجرا کنیم، و در باب معرفت افزایی میتوانیم با گروههای تئاتر شهری و یا مسابقات میتوان مباحث ظهور و یا لحظات زیبای ولادت حضرت حجت ارواحنافداه را به تصویر بکشیم.
برای نسل جوان که قشر خاکستری و بی اطلاع و تحت بمباران ضد فرهنگی دشمن هستند، میشود در این گونه فضاها کارهای مفیدی انجام داد.