
به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان مازندران، آیت الله محمدی لائینی در خطبه های نماز جمعه ساری روز جمعه بیست و ششم بهمن ماه در مصلی امام خمینی(ره) اظهار کرد: خداوند به وسیله امام زمان (عج) زمین را سرشار از عدل و داد خواهد کرد.
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: امروز بسیار روز باعظمتی است از دو جهت منتسب به آقا امام زمان (عج) هست، هم سالروز ولادت حضرت و هم روز جمعه است، بهترین هدیهای که میتوانیم به این عزیز عرضه بداریم این است که تقوای خودمان را حفظ و به حضرت عرضه بداریم.
وی افزود: میدانید که در زمان غیبت حفظ دین بسیار مشکل است، انتظار امام زمان (عج) حفظ دین است، امام باقر (ع) فرمودند با ورع و تقوا میتوانیم دین خود را حفظ کنیم، آدم بیتقوا دینش صدمه میبیند.
آیت الله محمدی لائینی تصریح کرد: خدای بزرگ در رابطه با حضرت مهدی (عج) به سه دسته وعده داده است؛ اول امتها هستند، خداوند به امم که شامل امت اسلام هم میشود در رابطه و بهوسیله حضرت وعدههایی فرموده؛ اینکه یک وحدت کلمه و گفتمانی ایجاد کند، همه حرفشان یک چیز باشد از چندصدایی و اختلاف کلمه اینها را نجات دهد و به پیشرفتها نائل شوند.
در ادامه بیان کرد: و اینکه در پرتو وحدت کلمه، وحدت اجتماعی پیدا کنند، از تفرقه جامعه جلوگیری کنند، و همچنین بهوسیله امام زمان (عج) زمین را سرشار و پر از عدل و داد کند.
خطیب جمعه ساری بیان کرد: دسته دومی که خدا به آنها وعده داده وجود نازنین پیامبر خاتم (ص) است، در دعای ندبه وعده خدا به پیغمبر را میخوانیم که دین ایشان را بر همه ادیان غالب کند و این روز در زمان ظهور حضرت حجت (عج) محقق میشود که در کتاب مجمعالبیان آمده است.
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: دسته سومی را که خداوند به آنان وعده داده مومنان هستند، خداوند در آیه ۵۵ سوره مبارکه نور به مومنان وعده داده که روزی آنها وارث و حکمران زمین شوند و زمین در حکومت صالحان مومن قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: وجود نازنین امام زمان (عج) برای ما پربرکت است، مولودی مبارکتر از این نمی توانیم داشته باشیم.
آیت الله محمدی لائینی گفت: باید وحدت کلمه ایجاد شود و وحدت نعمت است و تفرقه عذاب، وجود نازنین امیرالمومنین (ع) در آن خطبه نمازجمعه که پیشتر توضیحش را بیان کردیم تاکید کردند که خدایا دشمنان را اینجور عذاب کن که اختلاف و تفرقه داشته باشند.
در پایان خطیب جمعه ساری بیان کرد: حضرت هم این وحدت کلمه را بر محور تقوا انجام میدهد، وحدت اگر بر محور حق و تقوا باشد خوب است.