اخبارکرمانشاه

نشست هم‌اندیشی مدیران بنیاد شهرستان های استان کرمانشاه برگزار شد

نشست کارشناسی مدیران شهرستان های بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان کرمانشاه با هدف بررسی راهکارهای توسعه و انسجام فعالیت‌های مهدوی در سطح استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان کرمانشاه، این نشست روز بیست‌وپنجم آذرماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین اشک‌تلخ مدیر بنیاد استان، و جمعی از مسئولان شهرستانی این نهاد فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه، مهم‌ترین موضوعات مرتبط با توسعه فعالیت‌های مهدوی در سطح استان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. بررسی راهکارهای گسترش معارف مهدویت در مناطق مختلف، افزایش هماهنگی میان برنامه‌های مرکز استان و شهرستان‌ها و همچنین برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های آینده، از محورهای اصلی این نشست بود.

مدیران شهرستانی حاضر در جلسه با ارائه گزارش‌هایی از عملکرد خود، به تشریح فعالیت‌های انجام‌شده، چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌رو در حوزه ترویج معارف مهدویت پرداختند. همچنین برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های مشترک استانی، ارتقای کیفیت دوره‌های آموزشی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و محلی در هر منطقه از دیگر مباحث مطرح‌شده در این نشست بود.

در این جلسه بر لزوم هماهنگی و انسجام در اجرای برنامه‌های فرهنگی تأکید شد. ایجاد شبکه‌ای منسجم از فعالان مهدوی در سطح استان می‌تواند زمینه تبادل تجربیات موفق و جلوگیری از موازی‌کاری را فراهم کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اشک‌تلخ مدیر بنیاد استان کرمانشاه، در این نشست گفت: همگرایی و همکاری میان تمامی واحدهای شهرستانی، ضامن موفقیت و اثرگذاری بیشتر برنامه‌های ترویجی در حوزه معارف مهدویت است و باید از همه ظرفیت‌های بومی و محلی برای نهادینه‌سازی فرهنگ انتظار بهره گرفت.

گفتنی است این‌گونه نشست‌های دوره‌ای در چارچوب سیاست‌های نظارتی و هماهنگی‌های اجرایی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) به‌صورت منظم برگزار می‌شود تا پویایی و اثربخشی فعالیت‌های مهدوی در سراسر استان کرمانشاه حفظ و تقویت شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا