اخبارخراسان شمالی

شهداء الگوی نسلی که به انتظار ایستاده اند

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان شمالی، هیأت هفتگی نوجوانان بنیاد استان، روز چهارشنبه شانزدهم مهرماه در مسجد امیرالمؤمنین(ع) بجنورد برگزار شد.

در این مراسم، حسین جمالی، مربی معارف مهدوی و سخنران جلسه، با تأکید بر ضرورت معرفی الگوی واقعی نسل منتظر گفت: شهدا در زمانه ما بهترین الگو برای نوجوانان هستند، زیرا در مسیر بندگی و ولایت ثابت‌قدم ماندند.

وی افزود: الگوگیری از رفتارهای عملی شهدا، همچون شهید ابراهیم هادی، می‌تواند نوجوانان را در مسیر درست زندگی مهدوی قرار دهد و روحیه ایثار و معنویت را در آنان تقویت کند.

جمالی با اشاره به ویژگی‌های شهیدان دهه شصت گفت: آنان در نوجوانی با بصیرت و معرفت قدم در مسیر ولایت گذاشتند و این نشان می‌دهد که شناخت امام زمان(عج) با سن و سال محدود نمی‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نیازهای جامعه امروز، تربیت نوجوانانی است که نه‌تنها امام زمان(عج) را بشناسند، بلکه در عمل منتظر واقعی ایشان باشند.

سخنران جلسه اظهار داشت: ترویج فرهنگ مهدویت در قالب هیئت‌های نوجوانانه می‌تواند راهی مؤثر برای پرورش نسل مؤمن و آگاه باشد و ارتباط نسل جدید با مفاهیم عمیق انتظار را تقویت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا