اخبارالبرزگفتگوها

 تشریح برنامه‌های سه‌ماهه پایانی سال بنیاد فرهنگی‌ حضرت‌مهدی‌موعود (عج) البرز

حجت‌الاسلام عسکری مدیر بنیاد البرز برنامه‌های آموزشی و فرهنگی این استان در دهه مهدویت و فجر شامل اجرای ۳۰۰ برنامه در مدارس، مساجد و ادارات را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان البرز، روز دوشنبه، چهارم اسفند ماه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضاعسکری مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان، در گفتگو با روابط عمومی این مرکز به تبیین فعالیت‌های گسترده آموزشی، فرهنگی و تبلیغی با محوریت “معارف مهدوی” و “فرهنگ انتظار” در سه ماهه پایانی سال پرداخت.

همزمانی دهه فجر و دهه مهدویت؛ کانون فعالیت‌های البرز

مدیر بنیاد مهدویت البرز با اشاره به تقارن مناسبت‌های ملی و مذهبی در سال جاری اظهار داشت: عمده فعالیت‌های ما در سه ماهه پایانی سال بر دو محور دهه فجر و دهه مهدویت متمرکز بود. برای اجرای باشکوه‌تر این برنامه‌ها، نشست‌های متعددی با ائمه جماعات، مسئولین شهری و رابطین شهرستان‌ها برگزار شد.

وی افزود: خوشبختانه با همت اساتید و کارشناسان، برنامه‌های فرهنگی در بیش از “۳۰۰ مرکز“سراسر استان اجرا شد که با استقبال بی‌نظیر شهروندان همراه بود.

 جزئیات آماری برنامه‌های فرهنگی و آموزشی

حجت‌الاسلام عسکری آمار دقیق فعالیت‌های انجام شده در این ایام را به شرح زیر اعلام کرد:

مساجد: برگزاری ۱۲۳ جلسه سخنرانی و پرده‌خوانی مهدوی.

ادارات:۱۶ نشست آموزشی با موضوع مسئولیت اجتماعی در مهدویت.

مراکز نظامی: ۵ جلسه اخلاق و بصیرت مهدوی.

مدارس: اجرای طرح تربیتی «نسل منتظر» در ۱۰۲ مدرسه.

حسینیه‌ها: ۹۳ مراسم ویژه خانواده‌ها با حضور روحانیون.

مراکز علمی: برگزاری برنامه‌های پژوهشی در ۳ حوزه علمیه و ۳ دانشگاه.

وی همچنین به ۱۱ برنامه در سازمان صدا و سیما اشاره کرد وگفت : یازده برنامه به صورت پخش زنده همزمان و یاضبط با اجرای گروه سرود فرزندان فاطمی، پرده خوانی، سخنرانی مهدوی، نشست خبری و پوشش خبری انجام شد.

حجت الاسلام عسکری خاطر نشان کرد : اساتید بنیاد البرز دراین ایام در چندین نقطه از استان، پیش از خطبه ها ی نماز جمعه برای عموم مخاطبان سخنرانی کردند.

تولید محتوا و استفاده از هوش مصنوعی در ترویج مهدویت

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) البرز به شعار محوری “«ایران قوی، زمینه‌ساز ظهور»” اشاره کرد و گفت: بیش از ۴۰۰۰ اقلام فرهنگی شامل پرچم، کتابچه و محتوای آموزشی در استان توزیع شد. همچنین برای نخستین بار، مسابقه ساخت تصویر با “هوش مصنوعی” با موضوعات انتظار و امید  ومسابقه کتابخوانی قرآن و امام مهدی به صورت مجازی برگزار شد که حدود ۲۰۰۰ شرکت‌کننده داشت.

از دیگر اقدامات شاخص این دوره می‌توان به تولید و رونمایی از سرود «عزیز فاطمه» توسط گروه سرود فرزندان فاطمی اشاره کرد که در ایام دهه فجر و مهدویت در سطح استان طنین‌انداز شد.

 آموزش‌های تخصصی؛ از «نیابت عامه» تا «معلم زمینه‌ساز»

عسکری در پایان بخش اول گفتگوی خود، بر اهمیت آموزش‌های کاربردی تأکید کرد و گفت: طرح‌های تخصصی مانند “نیابت عامه در عصر غیبت “ویژه طلاب و طرح “معلم زمینه‌ساز” ویژه فرهنگیان و دانشجو-معلمان با هدف شناسایی آسیب‌ها و نیازهای روز جامعه مهدوی با موفقیت اجرا شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا