اخبارکرمانشاه

تبیین برنامه های فرهنگی آموزشی سال ۱۴۰۵ بنیاد مهدویت استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان کرمانشاه، روز سه شنبه، هشتم اردیبهشت، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی اشک تلخ مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) استان، طی سخنانی در همایش تجدید بیعت ائمه جمعه و جماعات مساجد استان با رهبر معظم انقلاب به تبیین برنامه های فرهنگی آموزشی سال ۱۴۰۵ بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان پرداخت.

حجت‌الاسلام اشک تلخ در این مراسم با تأکید بر رسالت این بنیاد در ترویج و تعمیق معارف مهدویت، به تبیین ظرفیت های بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج در جهت آموزش و معرفت افزایی اقشار مختلف از کودک و نوجوان تا اقشار نخبگان و بازنشستگان خبرداد.

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان کرمانشاه در ادامه به برگزاری دوره های یاران موعود دانشجویی و دانش آموزی، دوره‌های توانمندسازی مربیان، برگزاری دوره های ضمن خدمت پرسنل ادارات، کارگاه‌های سبک زندگی مهدوی و همایش‌های جوان و نوجوان و نشست های علمی اشاره نمود.

وی گفت: مرکز تخصصی مهدویت در قم که از زیرمجموعه های این بنیاد است بیش از ۵۰۰ استاد مجرب در کشور اعزام می نماید و انتشارات این بنیاد نیز بیش از ۵۶۰ عنوان کتاب تخصصی تا کنون چاپ منتشر نموده است.

در پایان، حجت الاسلام اشک تلخ بر لزوم همکاری و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی برای افزایش کمی و کیفی این برنامه‌ها تأکید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا