اخبارالبرز

پیش نشست اجلاس ملی مهدویت و انقلاب اسلامی در البرز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان البرز، روز جمعه، سوم بهمن ماه، پیش نشست اجلاس ملی مهدویت و انقلاب اسلامی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین حسن ملایی از اساتید مرکز تخصصی مهدویت و جمعی از فعالان مهدوی و اساتید حوزه و دانشگاه استان  در آستان امامزاده طاهر برگزار شد.

در این مراسم که با محوریت خانواده برگزار شد، در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین عسکری مدیر بنیاد البرز ضمن معرفی پنجمین  اجلاس ملی مهدویت و انقلاب اسلامی ‌گفت : این نشست ها می‌تواند مشوقی برای تألیف مقالات ناب مهدوی باشد.

در ادامه حجت‌الاسلام حسن ملایی با اشاره به فلسفه و هدف تشکیل خانواده گفت: خداوند در این آیه میفرماید ( وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْکُنُوا إِلَیْهَا) یعنی هدف خلقت و تشکیل خانواده همان علت غایی و نهایی و نگاه تمدنی پیامبر به تشکیل خانواده است.

وی به حدیثی از امیرالمؤمنین اشاره کرد و افزود: تمام همتت را برای فرزندت مگذار، زیرا اگر او از صالحان باشد مسیرش را پیدا می‌کند و می‌رود ولی اگر از طالحان باشد تمام سرمایه تو صرف کسی شده که دشمن اهل بیت (ع) می شود.

حجت الاسلام ملایی اظهار کرد: گاهی افرادی می گویند ظهور دست خداست و معجزه آساست، در حالیکه نه تنها  عملیات و زمینه سازی جامعه در ظهور مؤثر است دارد بلکه خانواده منتظر نتیجه جامعه منتظر است.

این اکارشناس مسائل مذهبی و مهدویت بیان کرد: با آیات و روایات گوناگون میتوان اثبات کرد اراده خدا در مسیر اراده انسانهاست و ظهور امام زمان امری الهی است که به خواست انسان‌ها تعلق می‌گیرد.

وی تصریح کرد: باید شرایطی فراهم شود تا اراده خدا تعلق گیرد،و این شرایط در مرحله اول افکار عمومی باید به سمت عدل امام باشد و مرحله دوم کادر کارآمد و مومن داشته باشد.

حجت‌الاسلام ملایی بزرگترین موانع برای ظهور امام زمان (عج) را نظاماتی دانست که حول محور یک تمدن درکل دنیا‌ هستند و خاطرنشان کرد: این نظامات کل دنیا را گرفتند و پایه و مبنایشان مالی و ضد توحیدی است  و معادل این تمدن غربی، تمدن نوین اسلامی است که محور اصلی این تمدن نیرو سازی است.

در پایان این نشست حجت الاسلام ملایی کتاب منزلت و مسؤلیت خانواده منتظر را معرفی کرد و همچمین کتاب حس حضور نوشته حسن ملایی به شرکت کنندگان اهداء شد و اجرای گروه سرود فرزندان فاطمی از دیگر بخش های این همایش بود.

پیش نشست مهدویت و انقلاب اسلامی در البرز برگزار شد

پیش نشست مهدویت و انقلاب اسلامی در البرز برگزار شد

پیش نشست مهدویت و انقلاب اسلامی در البرز برگزار شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا