در حقیقت اگر جامعه بخواهد منتظر ایام ظهور باشد باید بداند ویژگیهای آن دوران چیست
به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سیستان و بلوچستان، بمناسبت آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج)، کارگاه های آموزشی و معرفت افزایی ویژه مبلغین حوزه های علمیه شهرستان زابل، زهک و زاهدان روزهای دوشنبه و سه شنبه سوم و چهارم مهرماه برگزار شد.
در این کارگاه ها حجت الاسلام باقی روحانی اعزامی از مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم از اهمیت تبلیغ در حوزه مهدویت به ایراد سخن پرداخت و گفت: اساساً هدف نهایی خلقت، دوره ظهور حضرت حجت(عج) است. اگر آن دوره تحقق یابد محبت، عبادت، لقاء، معرفت و امور دیگری که به عنوان هدف غایی خلقت مطرح است انجام خواهد شد.
وی به ویژگیهای ظهور و بحث مهم رجعت و بازگشت گروهی از مردگان به این دنیا اشاره نمود. حجت الاسلام باقی گفت: مومنی که قبل از ظهور برای تحقق ظهور تلاش و زمینه سازی کند می تواند در رجعت حضور پیدا کند.
حجت الاسلام باقی به بیان ویژگیهای اصلی ظهور امام زمان(عج) اشاره و اینکه رکن دوم انتظار، شناخت وضعیت مطلوب است یعنی شناخت مدینه فاضله مهدوی یا به تعبیری دولت کریمه امام زمان(عج)، در حقیقت اگر جامعه بخواهد منتظر آن ایام باشد باید بداند ویژگیهای دوران ظهور چیست.
وی به بعضی از شاخصههای حکومت مهدوی مثل حاکمیت خلیفه الله، یعنی خلیفه تام الاختیار از جانب خدا و جاری کننده اراده الهی در این دنیا به صورتی که هیچ مانعی در این مسیر وجود نداشته باشد، اشاره کرد.
این استاد مهدویت با بیان روایتی از امام صادق(ع) که می فرمایند: یک درهم در راه امام بهتر از ۲ میلیون درهم در سایر امور خیر است، اظهار داشت: شاید از این روایت بشود استفاده کرد که تبلیغ در حوزه مهدویت افضل از هر تبلیغی در سایر حوزههای دینی باشد چون ظاهراً درهم در این حدیث موضوعیت ندارد.
وی سپس شاخصه های حکومت مهدوی را مورد بحث قرار داد، شاخصه هایی مثل تحقق حق و نابودی باطل(اشاره به دعای عهد) چه اهل باطل که به تمام از بین خواهند رفت چه امور باطل مثل سخن باطل، نگاه باطل، شنیدن باطل، ارتباطات باطل و… یعنی تمام مناسبات زندگی بشر بر محور حق و عدل خواهد بود.
حجت الاسلام باقی در پایان به وظایف منتظران طبق آیه ۴۱ سوره حج اشاره کرد و افزود: از این آیه به چهار وظیفه اصلی که بر عهده منتظران می باشد و آن نیز اقامه نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر است، استفاده می شود.