
به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان مازندران، مراسم پرفیض دعای ندبه روز جمعه چهاردهم آذرماه در مهدیه بزرگ ساری با حضور جمعی از عاشقان و منتظران حضرت ولیعصر(عج) برگزار شد.
در این مراسم معنوی، حجتالاسلام والمسلمین نصوری مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان مازندران، به تبیین ضرورت معرفت امام و جایگاه منتظران حقیقی در دوران غیبت پرداخت.
حجت الاسلام نصوری با اشاره به روایت «اِنَّ اَهْلَ زَمانِ غَیْبَتِهِ…» گفت: در عصر غیبت، کسانی که به امامت امام زمان(عج) معتقد بوده و در انتظار ظهور ایشان به سر میبرند، برترین مردم هر زمان هستند؛ چراکه دل و جان آنان پیوسته با حجت خداست.
مدیر بنیاد استان با اشاره به ایام رحلت حضرت امالبنین(س) افزود: این بانوی بزرگوار نمونهای روشن از انسان ولایتمدار است؛ آنچنانکه پس از واقعه کربلا با وجود داغ فرزندانش، نخستین پرسش او از سلامت امام زمان خود، حضرت سجاد(ع) بود. این رفتار نشان میدهد که بالاترین دغدغه انسان مؤمن باید احوال و رضایت امام زمانش باشد.
حجتالاسلام والمسلمین نصوری با بیان اینکه «به اَبی اَنتَ و اُمّی و نَفسی و مالی» تنها یک ذکر زبانی نیست، اظهار داشت: مصداق واقعی این فداکاری در وجود بانویی چون امالبنین(س) تجلی یافته است؛ کسی که همه هستی خود را در راه ولایت تقدیم کرد.
وی ادامه داد: در دوران غیبت، آنگونه که امام سجاد(ع) فرمودند، باید در شمار «القائلون بامامته» و «المنتظرون لظهوره» باشیم؛ یعنی هم امام خود را بشناسیم و هم در مسیر یاری او گام برداریم. منتظر واقعی کسی است که همه موانع ارتباط قلبی و فکری با امام را برمیدارد و در مسیر صالحان قدم میگذارد.
مدیر بنیاد استان در پایان تأکید کرد: معرفت امام، اساس انتظار است؛ هرچه شناخت انسان نسبت به امام زمانش عمیقتر باشد، آمادگی او برای ظهور و یاری حضرت بیشتر خواهد شد.