
به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان لرستان، نشست هم اندیشی با موضوع راه کارهای توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت در دانشگاه آزاد با حضور جابر انصاری ریس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین چراغی مدیر بنیاد استان و دیگر اساتید، روز دوشنبه هشتم اردیبهشت ماه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
جابر انصاری توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت را در جامعه یک ضرورت غیر قابل انکار دانست از اساتید دانشگاه خواست تا همکاری بیشتری با بنیاد مهدویت داشته باشند و دوره های مهدی شناسی و پاسخگویی به شبهات مهدویت را در کلاس های درس و مدارس اجرا نمایند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان گفت: ترویج فرهنگ مهدوی و شناخت امام زمان(عج) در هر زمان و بر همگان واجب است و باید فرهنگ سازی و تبیین شود تا جامعهی امروز ما در کوران تهاجم فرهنگی و رسانه ایی دشمنان نسبت به ارزشهای اصیل جامعهی علوی و مهدوی حساس و تقویت شود.
وی افزود: در سال گذشته با حضور رقبای ملی و بین المللی، دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نماینده و مرکز برتر مهدی پژوه در عرصه ملی و بین الملل شناخته شده که رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مورد تقدیر قرار گرفت.
حجت الاسلام و المسلمین چراغی در ادامه گفت: نکته مهمی که در این بحث مطرح است میزان شناخت ما نسبت به امام عصر و زمان است آیا در طول زندگی رفتار و کردار ما تا چه حد منطبق با امام زمان است و در روز قیامت باید پاسخگوی امام زمان باشیم.
وی گفت: در این راستا ایجاد کرسی مهدیشناسی در حوزه و دانشگاه راهگشا است. در تمامی دانشگاههای جهان، برای شناخت افکار اندیشمندان بزرگ کرسیهای تدریس و پژوهش وجود دارد و تخصص پارهای از اساتید، تنها تدریس افکار یک اندیشمند است، به عنوان مثال، برخی استادان در زمینه تدریس اندیشههای ارسطو، تبحر دارند، در کشور عزیز اسلامی ما نیز باید برای هر یک از ائمه اطهار علیه السلام از جمله امام زمان(عج)، کرسی درس امامشناسی و مهدیشناسی گذارده شود و افرادی پرورش یابند که در زمینه بزرگان هدایت و وحی صاحبنظر باشند.
چراغی افزود: آموزههای دینی مهدویت دارای دامنه و پیشینه تاریخی است و جزء بنیادیترین اعتقادات مسلمانان شمرده میشود و در میان دیگر ادیان نیز با عنوان مصلح جهانی مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به اهمیت موضوع مصلح جهانی در میان ادیان، لازم است اندیشمندان با تئوریپردازی و گفتمانها، نقد و نظرها و نکتهسنجیها و اظهارنظرهای ژرف درباره آموزه مهدویت، به قوّت عملی این موضوع بین ادیانی بیفزایند. خارج ساختن بحث مهدویت از عرضههای سنتی و مهجور، و واردکردن آن در محیطهای پژوهشی علمی موجب میشود که مساله مهدویت بر زندگی انسانها اثر گذارد و آنان را با امام عصر(عج) مرتبط سازد.