اخبارکرمان

نقش زن در عصر غیبت حضرت ولی‌عصر(عج)

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان کرمان، روز پنج شنبه یازدهم اردیبهشت ماه صدیقه زاهدی مسئول واحد خواهران بنیاد استان کرمان طی مصاحبه ای با روابط عمومی به نقش زن در عصر غیبت پرداخت.

در این مصاحبه مسئول واحد خواهران بنیاد استان کرمان گفت: نقش زن در عصر غیبت حضرت ولی‌عصر عجل‌الله تعالی فرجه الشریف با تأکید بر تربیت نسل منتظر، نقشی ممتاز و قابل اعتنا است.

وی گفت: زنان با برخورداری از ویژگی‌های مخصوص به خود و با نیروی خلاقانه و قدرت تربیت‌کننده خویش، نقش بی‌بدیلی در زمینه‌سازی ظهور دارند و از این رو نه تنها ستون‌های استوار خانواده بلکه معماران فردای جامعه هستند. در میان مشاغل و مسئولیت‌های گوناگون، زنان چراغ هدایت نسل‌های آینده را در دست دارند؛ با آموزش، پرورش و القای ارزش‌های معنوی و اخلاقی، آنان مسیر نورانی جامعه را روشن نگه می‌دارند.

وی همچنین اظهار داشت:قلب‌های سرشار از مهر و دستان پرتوان بانوانی که تاریخ‌ساز بوده‌اند تا مادرانی که در سکوت خانه‌هایشان قهرمانان فردا را می‌پرورند، نظرداشت به جایگاه زنان در این مسیر مقدس را انکارناپذیر می‌کند.
زنان با ترویج دانایی از مسیر خودسازی برای جامعه‌سازی در این نقش بیش از پیش درخشان می‌شوند، تا روزی که جهان در سایه عدالت مهدوی فروغی تازه یابد.

وی با بیان اینکه واحد خواهران بنیاد در استان با وجود تعداد اندک نیروهای افتخاری اما فعالیت‌های متعددی دارد؛ افزود: در زمینه آموزش و تربیت مربی مهدویت در حال حاضر حدود ۳۳ مربی داریم که بیشتر شامل طلاب هستند.

زاهدی برنامه مربیان را بیشتر شامل حضور در مدارس، زنگ انتظار در مهدیه مسجد جامع کرمان، حضور در برنامه سه‌شنبه‌های مهدوی سطح شهر، جلسات خانگی و… دانست.

وی ادامه داد: برگزاری جشنواره کشوری شب شعر مهدوی، فعالیت در فضای مجازی با انتشار محتوای تایید شده توسط بنیاد، آموزش وتربیت مربی مهدوی با استفاده از اساتید مهدویت مرکز، برگزاری کلاس تولید محتوا، برگزاری جلسات ماهیانه انس مربیان با مهدویت، مسابقات کتاب‌خوانی و دلنوشته و… از دیگر فعالیت‌های قابل ذکر است.

توضیحات زاهدی حاکی از نقش‌آفرینی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عجل‌الله تعالی فرجه الشریف در توجه ویژه به بانوان به عنوان قشری است که قطعاً سهم بزرگی در مسئولیت‌های فردی و اجتماعی عصر انتظار دارد.
بنیاد اما برای این نقش‌آفرینی نیازمند پشتیبانی همگانی است؛ از مساعدت‌های مالی تا مشورت‌های فکری و فرهنگی و حضور و همکاری اقشار مؤثر جامعه.مسئول واحد خواهران بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عجل‌الله تعالی فرجه الشریف در ادامه سخنانش یکی از تهدیدات علیه فرهنگ مهدویت را بروز انحرافاتی دانست که غالباً توسط افراد دارای وجهه به ظاهر دینی و تحصیلکرده اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه این افراد بعضاً از جلسات مذهبی خانگی در راستای اهداف نادرست خود استفاده می‌کنند؛ اظهار کرد: این مسئله مهم ما را بر آن داشت تا نخستین جلسه را با مسئولین این جلسات برگزار و آگاهی‌های اولیه را به آنان بدهیم.

زاهدی اطلاع از فرقه‌های انحرافی مهدویت را مسئله مهمی عنوان کرد و گفت: در این جلسه به مربیان گفته شد مهدویت یکی از مسائل مهم پژوهشگاه‌ها و دانشگاه‌های غرب و اسرائیل است و اندیشمندان غربی بالاخص یهودی مطالعات زیادی در این مورد انجام می‌دهند تا افکار عمومی را منحرف و بر ضد مهدویت تحریک کنند.

وی با بیان اینکه ما در مسئله مهدویت کوتاهی کردیم؛ شناخت وظایف منتظران را مورد تأکید دانست؛ وظایفی که بخشی از آن ناظر به شناخت امام عصر، یادکرد و الگو پذیری از ایشان، وحدت و همدلی حول این محور و… است.
بنا بر آنچه گفته شد جلسات خانگی یکی از بسترهای مهم ترویج معارف دینی و تقویت آگاهی درباره امام زمان(عج) هستند زیرا این جلسات، فضایی صمیمی و غیررسمی ایجاد می‌کنند که در آن افراد خانواده و دوستان می‌توانند به بحث و تبادل نظر درباره آموزه‌های مهدوی بپردازند.

صدیقه زاهدی گفت:به همین دلیل است که تلاش توام با عمل برای مصون‌ماندن این جلسات از انحرافات عقیدتی از جمله در موضوع مهدویت اهمیت مضاعفی پیدا می‌کند.  جلسات خانگی باید از مربیان و کارشناسان فرهیخته، آگاه به مسائل مهدوی و خودساخته باشد تا برای حفظ جلسات خانگی از انحرافات عقیدتی و مذهبی؛ استفاده از منابع معتبر با بهره‌گیری از قرآن، احادیث صحیح و نظرات علمای برجسته، مانع از ورود خرافات و بدعت‌ها به جلسات شود. مربی باید تلاش کند تا این جلسات از خرافه‌گرایی و باورهای نادرست مصون بماند و بر آموزه‌های اصیل دینی تمرکز کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا