کارگاه شبهه شناسی مهدوی در پردیس شهید مطهری زاهدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سیستان و بلوچستان، کارگاه آموزشی با عنوان شبهه شناسی مهدویت در قالب طرح یاران موعود ویژه دانشجویان پردیس شهید مطهری دانشگاه فرهنگیان زاهدان روز جمعه هفدهم اسفند ماه برگزار شد.
در این کارگاه شهرکی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان گفت: مهدویت یک فرهنگ پویا برای امید به آینده در برپایی حکومت صالحان بر روی زمین است که وعده خداوند است، این فرهنگ مخالفینی دارد که سعی در ایجاد شبهه در موضوع دارند البته شبهه همیشه توسط مخالفین مطرح نمی شود بلکه گاهی پاسخ به سوالات مطرح شده است که در ذهن پرسشگر مطرح می شود و گاهی هم خود را شبیه حق جلوه می دهد تا راه شناخت حق از باطل را شکل دهد.
وی افزود: از جمله شبهات مهدویت که مطرح می شود، آوردن دین جدید توسط امام زمان(عج) است که از نظر علمای شیعه این موضوع مردود است، امام زمان(عج) پیرو دین آخرالزمان که همان اسلام است می باشد و قانون مورد عمل برای حکومت، قرآن و سنت پیامبر است که سالها در حاشیه مانده است و بدعت ها بر آن گذاشته شده است لذا امام زمان(عج) این بدعت ها را از دین و احکام قرآن بر می دارد و تفسیر جدید از کلام خدا ارائه می کند.
شهرکی عنوان داشت: از جمله شبهات دیگر، عدم امکان عمر طولانی امام می باشد که لازم است در این موضوع مطالبی را به عرض برسانم. اولاً از نظر علمی برای طول عمر انسان حد خاصی تعیین نشده است اگر انسان در محیط مناسب دور از استرس و نابسامانی های روانی زندگی کند و تغذیه مناسب داشته باشد عمرش طولانی می شود که این نظریه را دانشمندان از جمله دانشمندان غربی تایید نموده اند. ثانیاً پیشرفت های علمی و تکنولوژی و بهداشتی و بکارگیری مناسب آن قطعاً در ازدیاد طول عمر تأثیر دارد و ممکن است انسان صدها سال عمر کند. ثالثاً بهترین و روشن ترین دلیل ممکن بودن چیزی، وقوع آن می باشد که در گذشته درمورد انسان ها اتفاق افتاده است و قرآن نمونه هایی از آن را ذکر نموده است از جمله عمر حضرت عیسی بن مریم(ع) که بنا بر اعتقادات مسیحیت بعد از به صلیب کشیدن زنده شده است و به آسمانها رفته است هرچند این اعتقاد به صلیب کشیدن را اسلام رد میکند اما اینکه حضرت زنده است و در حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) به زمین خواهد آمد و به امام مسلمانان اقتدا میکند امری مورد قبول مذاهب اسلامی است. عمر طولانی حضرت نوح(ع) و سایر انبیاء(ع) نمونه هایی از عمر طولانی در گذشته تاریخ می باشد.