اخبارالبرز

کارگاه سبک زندگی منتظرانه در استان البرز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز، روز دوشنبه پنجم آذر ماه کارگاهی با موضوع سبک زندگی منتظرانه با هدف دانش افزایی و توان افزایی ویژه اساتید و دستیاران آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی کرج دانشکده های حسابداری، مدیریت و تربیت بدنی برگزار شد.

در این کارگاه حجت الاسلام والمسلمین ملایی از اساتید حوزه و دانشگاه و عضو هییت علمی مرکز تخصصی مهدویت قم، به تدریس چرایی و چگونگی سبک زندگی منتظرانه پرداخت.

حجت الاسلام ملایی در ابتدا به فضلیت سبک زندگی منتظرانه اشاره کرد، سپس با بیان ضرورت سبک زندگی منتظرانه به پاسخ این سوال که انسان چه نیازی به زیست منتظرانه دارد؟ پرداخت و گفت: سرنوشت سازی سعادتمندانه یکی از نتایج زیست منتظرانه است. همچنین امید افزایی در زندگی و هویت سازی و مقاوم سازی در برابر فرهنگ مادی غرب، از دیگر ابعاد نتایج زیست منتظرانه است.

حجت‌الاسلام ملایی به اجباری بودن سبک برای زندگی اشاره کرد و گفت: هیچ انسانی نیست که در زندگی سبکی نداشته باشد، حتی آنها که به ظاهر آزاد زندگی می کنند، سبکی دارند، مثل لیوانی که بالاخره چیزی در آن است، آب، چای یا آبمیوه… حتی در صورت خالی بودن پر از هواست بنابراین چنین وضعیتی به ما گوش زد می‌کند که چاره ای نداریم یا باید انتخاب کنیم و یا اینکه برای مان انتخاب می‌کنند.

وی در ادامه به بیان پیوستگی رفتار منتظرانه با جهاد و تلاش پرداخت و افزود: انتظاری حقیقی است که تحول آفرین، اندیشه‌ساز، نیروبخش، تعهدآور و مجاهد پرور باشد و شخص منتظر را به عرصه جهادی همه جانبه برای زمینه‌سازی ظهور در عرصه‌های فردی و اجتماعی وارد کند.

در پایان حجت‌الاسلام ملایی تاکید کرد: سبک زندگی منتظرانه به همه حوزه‌ها رفتاری اعم از سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ورود پیدا می‌کند. همچنین تمام ابعاد فردی، اجتماعی، مادی و معنوی را به خاطر قیام سراسری امام، در مقیاسی جهانی در بر می‌گیرد.

لازم به ذکر است، این کارگاه با همکاری بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان البرز و نهاد رهبری و دبیر خانه کانونهای مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی کرج برگزار شد.

کارگاه سبک زندگی منتظرانه در استان البرز برگزار شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا