اخبارسیستان و بلوچستان

کارگاه معرفت افزایی مربیان مهدوی با موضوع غدیر و مهدویت در زاهدان برگزار شد

اولین کارگاه معرفت افزایی مربیان مهدوی سیستان و بلوچستان با موضوع غدیر و مهدویت در سال 1403 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان سیستان و بلوچستان، دوره آموزشی و معرفت افزایی اساتید و مربیان مهدوی با موضوع غدیر و مهدویت با تدریس حجت الاسلام کفیل از اساتید مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم در روز سه شنبه پنجم تیر ماه در سالن اجتماعات اداره کل فنی و حرفه ای برگزار شد.

حجت‌الاسلام کفیل در ابتداء ضمن تبریک عید سعید غدیر به بیان دو گام پرداخت و گفت: چقدر خوب است که در زندگیمان به این دو گام عمل کنیم، گام اول این است که محور حرکت های مهدوی” ولی لمن والاکم” شود و روابطمان بر اساس امام باشد.

وی افزود: ولی لمن والاکم یعنی عشق به دوست از عشق به امام مهمتر است، نشانه عشق به امام عشق به دوست است، ما باید عشقمان را به امام زمان(عج) نشان دهیم، همه باید روی این موضوع کار کنیم.

کفیل گفت: وقتی من گفتم ولی لمن والاکم یعنی اگر من امام زمان(عج) و امام حسین(ع) را دوست دارم یعنی هر کس که دوستدار آنها می باشد را دوست دارم.، گام اول حد وسط رابطه امام می‌شود و همه آدم ها به خاطر امام به هم علاقه دارند، در نگاه حضرت مهدی(عج) توجه ما به همدیگر از توجه به امام محبوب تر است.

استاد مرکز تخصصی مهدویت افزود: طبق روایات، حق محب اهل بیت(ع) از حق امام به گردن ما بیشتر است.

وی عنوان کرد: گام دوم این است که روی احیای امر اهل بیت(ع) کار کنیم، معارف دین را از مسجد و حسینیه خارج کنیم و شعائر را خلاصه در مساجد نکنیم، ما احیای امر اهل بیت(ع) را فقط در همین مراسمات عمومی با مدل های عمومی دیده ایم.

حجت الاسلام کفیل گفت: در لسان دین، روضه و یاد امام و نصب پرچم امام حسین(ع) در خانه تاکید شده و افزود: هدف روضه بالا بودن پرچم امام حسین(ع) تا زمانی که به دست امام زمان(عج) برسد، ما باید مظاهر محلی دین را توسعه دهیم و اگر بخواهیم امر امامت احیا شود باید شعائر را زنده کنیم، یکی از شعائر اذان است. مثلاً: فرزندانمان را تشویق کنیم و به آنها هدیه بدهیم که در خانه اذان دهند. هدف ما این است که شعائر به جامعه بروند و مردم امام را فراموش نکنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا