اخبارکردستان

اعتقاد شیعه و سنی در میلاد امام زمان(عج) مشترک است

ماموستا کریمی با اشاره به اینکه عبادت در ايامی همچون نیمه شعبان و جمعه موجب زنده ماندن قلب انسان خواهد شد؛ عنوان کرد: بر اساس روایات اهل تشیع، امام مهدی (عج) در شب پانزدهم شعبان متولد شده است و طبق باور اهل سنت، این شب نیز زمان تولد ایشان محسوب می‌شود.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان کردستان، ماموستا جمال کریمی امام جمعه بانه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه، ضمن تبریک نیمه شعبان و اهمیت والای این ماه، اظهار داشت: در گذشته مردم در مساجد جمع شده و به عبادت مشغول می‌شدند، اما متأسفانه این سنت زیبا به‌واسطه برخی تفکرات نادرست کمرنگ شده است.

وی با استناد به فرمایشات پیامبر اکرم(ص) بیان کرد: پذیرش دعا در شب اول ماه رجب، شب نیمه شعبان، روز جمعه، شب عید فطر و عید قربان رد نمی‌شود و عبادت در این ایام موجب زنده ماندن قلب انسان خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به اعتقادات مذهبی عنوان کرد: بر اساس روایات اهل تشیع، امام مهدی(عج) در شب پانزدهم شعبان متولد شده است و طبق باور اهل سنت، این شب نیز زمان تولد ایشان محسوب می‌شود.

ماموستا کریمی ضمن تبریک روز ۱۵ شعبان، که در تقویم ملی ایران به نام سربازان گمنام امام زمان(عج) نام‌گذاری شده است، از تلاش‌های نیروهای امنیتی کشور که آسایش و امنیت مردم را تأمین می‌کنند، تقدیر کرد.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: مجموعه اطلاعاتی کشور از ابتدا سالم و خالص تشکیل شده و همچنان بر همین مسیر باقی مانده‌اند.

امام جمعه بانه از حضور پرشور مردم این شهر در راهپیمایی ٢٢ بهمن تقدیر و تشکر کرد و افزود: این حضور نشان‌دهنده حمایت مردم از انقلاب و مسئولان دلسوز نظام است.

وی در ادامه خطبه‌ها به درخواست نیروهای شهرداری اشاره کرد و از مردم خواست که از قرار دادن نان در کنار زباله‌ها خودداری کنند.

همچنین با توجه به قطع برق در برخی مناطق، از نیروهای نظامی و انتظامی درخواست کرد که در چهارراه‌ها حضور داشته باشند تا از بروز حوادث ناشی از اختلال در تردد وسایل نقلیه جلوگیری شود.

وی تأکید کرد: متأسفانه فرهنگ رعایت تقدم و تأخر در عبور و مرور هنوز در جامعه به‌درستی نهادینه نشده است.

اهمیت تقوا در آموزه‌های اسلامی

ماموستا کریمی در ادامه با استناد به آیات قرآن و فرمایشات پیامبر اکرم (ص)، تقوا را به معنای ناظر دانستن خداوند، انجام اوامر الهی و ترک محرمات دانست و اظهار کرد: حدود ۲۵۰ بار در قرآن به تقوا اشاره شده است.

وی افزود: خداوند از مؤمنان می‌خواهد که اگر تقوا پیشه کنند، نوری به آن‌ها عطا خواهد شد تا به‌وسیله آن راه درست را بیابند و گناهانشان بخشوده شود.

وی همچنین تقوا را به‌عنوان یک فضیلت اخلاقی و عامل جلوگیری از لغزش‌های ایمانی معرفی کرد و به روایت‌هایی از پیامبر اکرم (ص) و صحابه در این زمینه اشاره نمود. یکی از این روایات مربوط به نصیحت پیامبر به ابوذر بود که در آن بیان شد هیچ تفاوتی میان انسان‌ها نیست مگر به واسطه تقوا و اینکه افراد باید تقوای الهی را رعایت کنند، چرا که همگی به سوی خداوند بازخواهند گشت.

منبع: خبرگزاری تقریب

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا