مراسم اختتامیه همایش بین المللی منجی و نجات بخشی در ادیان توحیدی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سیستان و بلوچستان، مراسم اختتامیه همایش بین المللی منجی و نجات بخشی در ادیان توحیدی، روز پنجشنبه بیست و هشتم فروردین ماه با حضور جمعی از پیروان ادیان و مذاهب مختلف در محل تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
در ابتدا حجتالاسلام رمضانی امام جمعه موقت زاهدان و ریاست مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان به بیان توضیحاتی درباره مقالات ارائه شده پرداخت و گفت: مسئله مهدویت یکی از مسائل اجتماعی همه فرق اسلامی است و همه قائل به این هستند که در آخرالزمان حضرت مهدی(عج) فرزندی از فرزندان حضرت زهرا(س) ظهور خواهد کرد و جهان را پر از عدل و داد می کند.
مدیر حوزه های علمیه استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مجموعه روایت هایی در خصوص حضرت حجت(عج) در منابع شیعی و اهل سنت وجود دارد، اگر ما این روایت ها را بدون سند برای کسانی که با روایات مهدویت آشنایی دارند از منابع اهل سنت بخوانیم، علماء شیعه فکر میکنند اینها از منابع دست اول شیعه است و اگر همین روایت ها را از منابع شیعه برای علمای اهل سنت که آشنایی با روایات مهدویت دارند را بدون ذکر سند بخوانیم آنها نیز فکر میکنند این روایات از منابع اهل سنت می باشد.
وی در ادامه درباره حدیث ۱۸۲۲صحیح مسلم جلد ششم عُصَیْبَهٌ مِنَ الْمُسْلِمِینَ یَفْتَتِحُونَ الْبَیْتَ الْأَبْیَضَ، بَیْتَ کِسْرَى “أَوْ” آلِ کِسْرَى توضیحاتی را بیان کرد و افزود: منجی عالم بشریت اختصاص به مسلمانان شیعه یا سنی ندارد، ادیان الهی و غیر الهی هم منتظر آمدن منجی عالم بشریت هستند از جمله مسیحیت و یهودیت، آن چیزی که امروزه در غرب آسیا دارد اتفاق می افتد یعنی در سرزمین مقدس فلسطین این پاره تن جهان اسلام برگرفته از همین اندیشه ی آخرالزمانی است.
این اندیشه هم در قرن های اخیر و این قرن بیستم و بیست و یکم هم در سیاست مداران آمریکا پر طرفدار است و بسیاری از این سیاست مداران بر اساس همین نظریه آخرالزمانی و ظهور حضرت مسیح(ع) اقداماتی را دارند در منطقه انجام می دهند.
امام جمعه موقت زاهدان با اشاره و بیان توضیحاتی درباره برخی از ویژگی های مسیحیت صهیونیستی که این ویژگی ها عبارتند از: تلفیقی است از تعالیم مسیحیت و یهودیت، تأکید بر ریشه های یهودی دین مسیحیت، مقابله با افکار ضد یهود، اعتقاد به اینکه ظهور عیسی مسیح نزدیک است، لزوم بسترسازی برای ظهور حضرت عیسی، حمایت از صهیونیسم و تعصب شدید نسبت به اسرائیل، تلاش برای مهاجرت یهودیان به اسرائیل گفت: یهودیان اعتقادشان بر این است که یهودیان حامل برترین خون ها در رگ های خود هستند. روح القدس به واسطه آنها کتاب مقدس را به اقصی نقاط دنیا برد. آن ها فرزندان خدایند. ما در مقایسه با آن ها بیگانه ایم ما همچون سگانی هستیم که از خرده نان های بر زمین ریخته اربابان خود ارتزاق می کنیم.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین زمانی به بیان منابع ده گانه به شرح ذیل برای شناخت مهدویت پرداخت و سپس پیرامون آنها توضیحاتی بیان کرد.
از زبان خدا در آیات قرآن
از زبان خاتم انبیا محمد (ص)
از زبان ائمه اهل بیت(ع)
از زبان خود حضرت مهدی(عج)
از زبان و قلم علمای شیعه در طول تاریخ ۱۴۰۰ ساله
از زبان و قلم علمای اهل سنت در طول تاریخ ۱۴۰۰ سال
از زبان کسانی که با ما درگیرند فرقه وهابیت که ما مسلمانان شیعه و سنی را مشرک میدانند
از زبان مدعیان مهدویت در طول تاریخ
از زبان دیگر ادیان
از زبان مستشرقان، شرق شناسان و اسلام شناسان
سپس حجت الاسلام حسین آبادی نماینده تولیت آستان مقدس جمکران و رئیس دبیرخانه ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار در کشور گفت: مهدویت دکترین وحدت بخش در بین تمامی مستضعفین و آزادیخواهان جهان می باشد و ظرفیت وحدت بخشی بینظیر و بیبدیل را داراست که میتواند محور اتحاد ادیان، آزادیخواهان و منجی باوران دنیا باشد.
وی افزود: مؤلفههای قدرت مهدویت غیر قابل انکار است. مهدویت به عنوان یکی از اصول بنیادین اندیشه دینی و سیاسی در انقلاب اسلامی نقش بسیار مهمی در تبیین آینده نگری و ترسیم تمدن نوین اسلامی ایفا خواهد کرد.
حوزه علمیه قم، آستان مقدس مسجدجمکران و برخی مجموعههای تخصصی فعال در حوزه مهدویت در قالب یک کارگروهی به ریاست حوزه علمیه قم کار پژوهش و نگارش سندی را آغاز کردند که نهایتاً بعد از حدود یک سال و نیم این سند تدوین گردید و پس از تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در نیمه شعبان ۱۴۰۱ رونمایی و در تاریخ و ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط رئیس جمهور محترم شهید آیت الله رئیسی ابلاغ شد.
وی عنوان کرد: با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی این سند حاکم بر اسناد ذیل نقشه مهندسی فرهنگی کشور و پیشران در همه شئونات زندگی فردی و اجتماعی است. یک اتفاق ویژه دیگری که امسال رقم خورد به همت مجلس شورای اسلامی، دولت و سازمان برنامه و بودجه کشور در سال ۱۴۰۴ فصلی و ردیفی راجع به فرهنگ مهدویت و انتظار لحاظ نمودندکه دستگاهها و مجموعههای حاکمیتی موظف خواهند شد که نسبت به توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار اقدام نمایند.
در ادامه شهرکی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان سیستان و بلوچستان و مسئول برگزاری همایش بینالمللی منجی و نجات بخشی در ادیان توحیدی گفت: فرمایشی ولی امر مسلمین دارند که من مضمونش را عرض می کنم، می فرمایند: یک کاری را که انجام دادید و تمام شد بلافاصله کار دیگری را آغاز کنید.
وی در ادامه افزود: الحمدلله خداوند عنایت فرمود، دست به دست هم دادیم، تاکنون همایشهای شهرستانی، استانی، ملی را در این منطقه برگزار کردیم و امسال این همایش بین المللی را توفیق انجامش را داشتیم.
شهرکی افزود: معنی این اقدامات این نیست که کار تمام شده است بلکه کارمان تازه شروع شده است، منجی اسلامی که وعده خداوند است با آمادگی جهانی ان شاءالله تشریف خواهند آورد، باید زمینه این آمادگی فراهم شود.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان دارای ظرفیتهای بالا و نیرو های خوب است گفت: ما آماده هستیم بنابر سخن ولی امرمان کار جدیدی را آغاز کنیم. مدعی هم نیستیم که کارمان بینقص است نه قطعاً نقایصی هم بوده و ممکنه در آینده هم باشد، اگر اشکالاتی هم وجود داشته تلاش میکنیم این اشکالات را رفع کنیم.
مسئول برگزاری همایش در پایان سخنانش عنوان کرد: هرچه هست از حضرت حق است ما سربازیم، در محضر شما بزرگواران قول میدهیم تا عمر داریم وظیفه سربازیمان را خوب انجام دهیم و در میدان باشیم، از شما انتظار دعا و انتظار همراهی داریم.
وی با این بیت شعر از سعدی سخن خود را پایان داد:
خدایا به حق بنی فاطمه
که بر قول ایمان کنم خاتمه
اگر دعوتم رد کنی ور قبول
من و دست ودامان آل رسول
در پایان از مقالات برتر(برگزیدگان) تقدیر و تشکر بعمل آمد و بیانیه همایش بینالمللی منجی و نجات بخشی در ادیان توحیدی توسط حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا دهقان امام جمعه شهرستان خاش قرائت شد.