اخبارخراسان رضوی

برگزاری مراسم اجتماع عظیم منتظران مهدی(عج) در مشهد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی، مراسم اجتماع عظیم منتظران مهدی(عج) با هدف استغاثه برای تعجیل در ظهور حضرت ولی‌عصر(عج)، ساعت ۹ صبح جمعه بست و ششم بهمن‌ماه، همزمان با نیمه شعبان المعظم، با قرائت قرآن، پخش سرود جمهوری اسلامی و اجرای زنده صلوات خاصه حضرت رضا(ع) در عرصه میدان شهدا آغاز شد.

در این مراسم پس از شعرخوانی یکی از شاعران مشهدی، ابوذر روحی، به صورت زنده، چهارمین سرود «سلام فرمانده» را با عنوان «گوش به فرمان» که اخیراً رونمایی شده است، با حضور تقریبا ۵۰۰ نفر از دانش آموزان مشهدی در میدان شهدا اجرا کرد.
در ادامه، مولودی خوانی و مداحی اجرا شد و اجتماع مردم منتظر با قرائت دعای فرج امام زمان(عج) به سمت حرم مطهر رضوی حرکت کردند تا در نمازجمعه این هفته شرکت کنند.
در حرم مطهر رضوی پس از مدیحه سرایی، میثاق‌نامه اجتماع عظیم منتظران ظهور قرائت شد که در بخشی از آن آمده است: اجتماع عظیم منتظران، امروز از مرکز پایتخت معنوی ایران و از جوار بارگاه امام رضا(ع) هم نوا و هم صدا با سراسر ایران و در سراسر جهان، دوشادوش مسلمانان جهان و مردم مظلوم غزه و فلسطین برای نابودی استکبار و اسرائیل غاصب به استغاثه آمده تا فرج حضرتش نزدیک و نزدیکتر شود.
منتظران حضرت در این میثاق نامه عهد بسته اند که هم پیمان با علمدار انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری، در جبهه مقاومت اسلامی و تا ظهور حضرتش بایستند و در مسیر عدل الهی بمانند.
آنان در این اجتماع و در درگاه الهی عهد بستند تا با شرکت باشکوه در انتخابات با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی تجدید پیمان کنند تا بزرگترین کشور شیعه در سراسر جهان همچنان به عنوان پایگاه اصلی حق طلبی مقتدرانه به راه خود ادامه دهد و پرچم انقلاب به صاحب اصلی اش، امام زمان (عج) تقدیم شود.
مراسم معنوی اجتماع منتظران ظهور از سال ۸۳ هر ساله همزمان با سالروز میلاد حضرت مهدی(عج) در مشهد برگزار شد و طبق اعلام ستاد مردمی برگزاری اجتماع عظیم منتظران ظهور، امسال بر اساس هماهنگی‌های انجام شده در ۲۷ کشور جهان اجتماع منتظران ظهور با آرم و نشان واحد و به صورت همزمان با ایران برگزار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا