کارگاه دشمن شناسی مهدوی در دانشگاه فرهنگیان زاهدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) استان سیستان و بلوچستان، کارگاه آموزشی با عنوان دشمن شناسی مهدوی در قالب طرح یاران موعود دانشجویی ویژه دانشجویان پردیس رسالت دانشگاه فرهنگیان زاهدان با تدریس شهرکی مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان در روز جمعه هفدهم اسفند ماه برگزار شد.
شهرکی گفت: دشمن شناسی جزء فطرت انسانها است، در آموزه های دینی جایگاه خاصی دارد و مورد توجه بوده و می باشد، همیشه در تاریخ، باطل با حق به مخالفت پرداخته است، این مخالفت از خلقت آدم شروع شده که ابلیس به مخالفت با آن پرداخت و همچنین این مسیر ادامه داشته است از مخالفت قابیل با هابیل، فرعون با موسی، ابوسفیان و ابوجهل با پیامبر خاتم(ص)، حضرت مهدی(عج) نیز به عنوان آخرین ذخیره الهی دشمنانی دارند که نمی خواهند حق و عدالت حاکمیت پیدا کند.
وی افزود: وظیفه یک منتظر این است که این دشمنان را بشناسد، دشمنانی که خداوند در قرآن معرفی کرده عبارتند از شیطان، یهود، نصارا، منافقین و مشرکان و حتی بعضی از فرزندان و همسران، اینها دشمنان مهدویت هم هستند.
شهرکی ضمن بیان ویژگی های هر کدام افزود: عوامل دشمنی با مهدویت عبارتند از دنیا پرستی که شمار بسیاری از انسانها را از مسیر حق جدا نموده است و آنان را در صف دشمنان مهدویت قرار داده است.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان گفت: یکی از دیگر دلایل دشمنی با مهدویت عدم آگاهی از حقیقت این مکتب است که به سبب جهل، ایراد می گیرند و حتی انکار می کنند.
این مدرس مهدویت: راهبرد دشمنان، در زمینه مخالفت با مهدویت را انکار عنوان نمود و افزود، این نخستین حربه و شگرد دشمنان است که می گویند مهدویت پاسخ خیالی به نابسامانی های زندگی است.
وی گفت: تحریف و تخریب از دیگر راهبردهای مخالفین در موضوع مهدویت می باشد که با القای شبهه و استهزا همراه می باشد.